Terima Kasih Sudi Like

Thursday, May 12, 2011

kegilaan baru!

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

minggu nie mcm mls jewk nk update bLog xtau la nape..nak kata bizi x Pown boss pown dah 2 ari Outstation merdeka sekejap hehe...tapi still keje melambung tinggi buat² xnmpk..:p nanti bos dah balek bru buat² byk keje..bgus x?bgus x?nampak rjin cikit kan?kan?

entry nie pown dibuat sebab permintaan kawan tersyg SAFARINA yg nak tgk haiwan kesygan sy..SI KURA² HIJAU...b4 nie ade post kt fb yg sy tingin sesangat nk bela kura² sebb tgk org cam best je bela..tapi dipahamkan penjagaan nye rumit jugak kena sentiasa tukar air rumah haiwan tersebut dalam 2 hari sekali..damn..mcm rjin sgtla mila ni kan?kan?...klu peminat tegar kura² hijau mungkin xde masalah kan?tapi mila nie jenis hangat² tahi ayam memg xbole bela kan..t macam menyeksa jerk haiwan.

jadi kegilaan baru mila bermula dari skank!hehe... klu org bela kura² hijau yg hidup mila bela kura² yg mati hehe...jadi xkan ade timbul isu mila menyeksa haiwan ini dgn kejam kan?kan?YES!!!skank mila tgh gila dgn menatang cute miut nie..dan bercadang nk tuka theme tuk BABY BOY mila nie dari theme garfield kepada kura² hijau ..tpi aksesori still xckup lagi tengah mencari yg berkenan dihati..t dah jumpa bru mila akan tukar pakaian baru BABY BOY mila 2...






nape mila pilih haiwan si kura² tidak rimau, arnab atau tikus???sebabnyer mila memg suka warna hijau..jadi kura² jugak sinOnim dgn hijau..lagipun jarang mila nampak pemandu guna aksesori hijau mungkin ade tapi xramai...klu tema garfield setakat nie mila dah jumpa 2 kete..satu kereta kawan mila si safarin ngOk ngek..satu lagi mila penah nmpk kat highway.. penggunanya berbangsa cina..kete dia memg smart giler...aksesori full dgn patung garfield siap kete air brush theme garfield lagi..sumpah jeles tauk!!!!

Oh ya hampir lupa kura² yg besar 2 mila xbeli tapi dihadiahkan oleh kwn tersyg mila SAFARINA pada ari besday mila..nak tau hadiah ape yg mila dapat sempena besday mila baca kat SINI

Talk 2 my hand : menghitung ari hOpe suma berjalan dgn lancar :)
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

Elie Lily said... Click To Reply!

eh..comelnya! :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

cumel kan?mila bole jadi gila klu nmpk menatang 2 kat kedai :p

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

ooo..suka warna hijau rupanyerr..hehe

comelnyerr.. nak 1 bleh?? ngee~

Mila Ahmad said... Click To Reply!

ye mila suka sgt wana ijau!!!

Scya Lollita said... Click To Reply!

KEGILAAN BARI CIK SCYA :
TIDURRRRRRRRRR MUAHAHAA

Aliana Ruhizat said... Click To Reply!

saya ada satu jugak! comel kan, tp mata dye pelik sket. hahaha

Amirrah Zawani said... Click To Reply!

wahh dia ada kura2.. i ada kakatak :)

Miss Lady Iena Nazir said... Click To Reply!

kak ngah.
cmane kakngah pasang header kat template ni?
dh try bt tp still xboleh..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

mirra-u punya besar dari i
iena-letak kt header html...

Miss Lady Iena Nazir said... Click To Reply!

format ape ea ntuk gmbar kat header 2?
dah try dah..
tp apesal tah xboleh jgk..

YanaMIB said... Click To Reply!

sy ni pon mls je nk wat keje hr ni..hehh~ =_=

Mila Ahmad said... Click To Reply!

hehe..sama lah...kenape ntah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...