Terima Kasih Sudi Like

Followers

Friday, August 3, 2012

Dah jumaat rupanya -.='

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Mati-mati aku ingatkan hari nie hari khamis rupa-rupanya dah jumaat -.='. Sebab tu aku xpakai kurung hari ni, entah pape sampai hari pun bole lupa, ni sebab aku keje lari bidang la nie. baca entry nie

Tapi skank aku dah diserapkan kembali ke dalam admin atas alasan bos aku cakap xcukup staff, ramai staff kena p site so aku kena stay kat opislah , tahu pun ko kan xcukup staff, pastu suka-suka nak campak aku sana-sini mcm bola. oke fine aku redha dan pasrah T______________T.

Hari ni dah 14 hari kita berpuasa betul tak ? Kalau salah maafkan aku ye. Xsempat nak kira hari dah bila keje banyak sangat ni. rasa mcm kejap jerk masa berlalu. Alhamdulillah kehidupan selepas berkahwin ni rasa seronok sangat walaupun masa dengan suami agak terbatas sejak waktu bekerja telah bertukar ni. Tapi tula pengorbanan yang terpaksa kami lalui. pasraahhhh jela sobs.sobs.sobs.

talk to my hand : dengar kata bos bagi sebulan gaji untuk bonus raya, fuh! alhamdulillah.




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

♥ Cik Zack ♥ said... Click To Reply!

dah jumaat syg :)) hehehe

Munnafendy said... Click To Reply!

ingat ape la tu???


*psstt tahniah dpt bonus.sakan la beraya tahun ni kan :)

tiafazunia said... Click To Reply!

skang ni cepat je masa berlalu kan.. hmm..

gigiAriEma said... Click To Reply!

Sonokkknyee dpt bonus.
Gg ni je ntah bila nk dpt keja. Huwahhh

khairul said... Click To Reply!

cepat masa berlalu kan ..itu tandanya kiamat dh semakin hampir


nk romen pon p la tempat len wei !.http://gilamodified.blogspot.com/2012/08/meluat-sunggoh-ngan-couple-ni.html

izaa johari said... Click To Reply!

mila mucuk ! hikhik.. sabar dear ! kita pon pernah rasa kot kene campak pi sana sini.. last2 admin jugak tempat kita.. happy eid jgk ! :)

inche hlovate said... Click To Reply!

untung la dpt bonus :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...