Terima Kasih Sudi Like

Thursday, April 28, 2011

fikiran dlm masa skank!

www.tips-fb.com

AssalammualaikuM

dlm kepala skank cuma pikir nak siapkan keje bagi setel...anOther 1 day tuk mila nk pulang ke kpg bercuti sempena hari pekerja..*tapi xcuti sgt la der* blek ni pOwn sebb ade hal yg perlu disetel kan klu x memg mila mls nk balek..byk bnda yg nk setel kt kl nie berbnding kat kampung..

majlis yg berlangsung xlama lg pown tinggl 1 bulan jewk mila ase cam lmbt ag...bila mcm dah nk dekat nie mula gila gelabah mula nk listing ape yg xsiap ape yg xlengkap bagai..dlu mls nk pikir sebb klu pikir confirm sakit kepala migrain muntah hijau dtg...

kebanyakkan persiapan tuk majlis nie 99% mila yg siapkan dari majlis makan,pakaian, hantaran solekan mini pelamin dan persiapan keluarga totally mila yg design buat sendiri Oke cuma mak ade tolOng ckit² bab kewangan suma mila tanggung :)..Oh ye..b4 nie mungkin ade yg perasan?*ade ke org yg nk pasan erk*mila jarang nk ckp about my future..hehe...sebab xde ape pOwn yg special abOut me..jadi mila buat secara silent..ari dah dekt nanti bru mila akn tulis entry tentang persiapan secara terbuka..tunggu tau...

lagipun majlis nie xdelah besar mane buat sekadar yg mampu jewk tapi biarlah sempurna dari segala segi I WISH!!! mila adalah seOrang yg sgt cerewet dalam membuat persiapan..xcaye???tnya mak abah..tapi xpela kan..cerewet pOwn mila siapkan semua tnpa harap Owg laen.memg dari suma sudut mila akan kaji...cuma satu yg mila nak pada ari tersebut suma Owg gembira meraikan!

ada cerita tersendiri tentang perjalanan cinta mila..mungkin xsame mcm anda.anda dan anda...klu ade pOwn mayb 1 dalam 100 owg...tapi xpe atlest mila tersenarai dlm cerita laen dari yg laen hehe...actually sumpah mila xtipu,, mila jeles tgk org couple lame² 7 8 tahun sweet belaka boleh raikan ari² penting bole pegi dating bole pegi sana boleh pegi sini..kenangan msing² kan?

skank cuma nk pikir nak setelkan secepat mungkin ape yg xsetel mls nk pikir lagi dah serabut sgt!!byk bnda laen yg perlu dipikirkan..hOpe sgt diri ini mampu menghadapinya!


talk 2 my hand-bkn majlis yg besar tapi inginkan yg terbaek :)
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

Oasis said... Click To Reply!

Semuanya dilakukan sendiri? Tanpa wedding planner? Wow...seyes bangga gile ngan mila.

All the best k, tapi kesihatan kena jaga.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

ye Oasis persiapan nie dibuat hmpir 6 bulan giler lama setengah taun haha...sakit pale dibuatnya...but not wedding just engagement Only...huhu...wedding next year!

Oasis said... Click To Reply!

fuyooo...tunang pun dah macam majlis kawwn. Meriah giler nih.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

eih..standard larh...ade jewk Owg wat cam 2 kan?
ade lebey rezeki mila niat nk bg org mkn!

izfanora said... Click To Reply!

za biar sume org uruskan.. dah kome nak aku kawin, kome r uruskan.. gitew.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...