Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, April 26, 2011

kalau kamu peminat justin bieber sy peminat selena gOmez ;)

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

mesti ramai kan peminat JUSTIN BIEBER (JB) kt sini, ye mila tau pasti ramai sampai ade yg giler merOyan bila sebut nama JB 2 hehe...minggu lepas demam JB melanda kat stadium merdeka...sesak teruk kat KL...disebabkan penangan budak sek 2...bertuahnya JB sebb muda lagi da dapt kecapi kemudahan yg mewah.best kan dia 2!
tapi mila terpikir klu dah terkenal cam 2 ade duit asik shOw sana shOw sini bila blaja nyer xamek SPM ke dia 2???heran mila..ce citer..ce citer bila masa study xnk dapat SPM 11 A1 la 2..hahaha...

actually bukanla nk cte sgt si JB 2 kat entry nie tapi disebabkan dia ade suam-suam kuku ckit jadi mila masukkan jela klu x masuk kang majuk (-_=')...mila nak cerita awek kepada JB nie iaitu SELENA GOMEZ
kalau kamu peminat justin bieber sy adalah peminat selena gOmez..ye!!!minat sgt kt selena gOmez nie sebb dia cute sgt² bukan sbb minat dia adalah kekasih cerah JB tapi sebb dia cute dan pandai berlakOn

mila mula minat dia bila tengOk cte nie..."Princess Protection Program" cumel sgt dia dlm cte nie..macam puteri jewk...sape yg belum tgk cte nie..sila la tgk...sejak dari 2 mila suka tengOk cete yg dia berlakOn..mila ada beli DVD  dia berlakOn title nyer "Wizards of Waverly Place: The Movie".   belum sempat tgk lagi...*nk menunjukkan yg kOnon² aku nie bz sgt mengalahkan PM hahaha..meluatkan*

xtau nk cakap ape lagi kita layan gambar² cumel SELENA GOMEZ nie :-






talk 2 my hand-kalau cantek pOwn tapi ati macam bangkai..xguna jugak kan?kan?tapi ape² pOwn kau SELENA GOMEZ memg cantek + cute Oke!


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

18 comments:

Miss A said... Click To Reply!

Mila,sorry tau kalau cakap cam gini.Miss A tak sukee langsung selena GOmez.Miss A lagi Demi lOvato :)

~~Ticer Wann~~ said... Click To Reply!

erkk tak minat sangat dengan dorang :D tapi suka tengok muka selena gomez..so sweet

Mila Ahmad said... Click To Reply!

miss A-hehe..xpe xkesa masing² ade cara masing² kan? tq komen!:)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

ticer Wann-dia cumel bangat deh!

BLADE EDGE said... Click To Reply!

Assalamualaikum...

ada tgk ulasan dlm npaper mengenai kedatangan JB kat stadium utk adakan konsert sblm ni..dgr2nya dr pukul 3pm lg dah org dah penuh sesak nak beli tiket..sedangkan show dia mula jam 9pm. tertanya2 jugak, diorg yg dtg konsert n tunggu mcm tu punya lama sblm show, x gi solat ker?? nauzubillah...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Miss Deamy said... Click To Reply!

suke Selena Gomez and Demi Lovato :) tapi lagi suke Demi kot . hehe ~

Mila Ahmad said... Click To Reply!

blade edge-hihi... dari situ da bole nmpk org zmn skank mengagungkan org barat!bila de ceramah agama xnk pOwn semgat stay berjam² kan...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

miss deamy-nape er rmai suka demi berbnding selena?

Miss A said... Click To Reply!

Mila:Hehe,demi fans in da house.Mila nak tahu kenapa Miss A tak suke selena Goemz?

1)Dia suka cari pasal dengan Miley cyrus.Dulu,dia yang rampas nick jonas dri miley.Pastuh skunk,tup2 dgn JB pulak.
2)Dia hipokrit.Dulu dia kwan baik dgn Demi,selalu dgn Demi tapi tbe2 dia kwan dgn Taylor Swift and siap bgtaw lg TS tu sister dia.Dia saje nak skitkan hati Demi sebab Dem kawan dgn Miley.

Conclusion:Apa masalah dgn Selena tu kan?Dia yg cri pasal dgn org.Sbb tu Miss A tak ske crite dia wowp tu tmsuk dgn movies die.Miss A lg suka sonny with the chance.Demi blakon lg nmpk fresh and nampk real.Selena tu blakon nk cover2 cun.Myampah.tak nmpk real inner self.

Sorry kalau Miss A tulis byk sgt sebab memg Miss A tak suke gilee dgn Selena Gomez.

peace,jgn marah.Ni luahan hati paling dalam Miss A :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

Hehe..xpe² atlest ade jugak pengetahuan
mila xdelah taksub sgt dgn pelakOn barat nie..
kita tukar pendapt byk knowledge dpt!biasalah bila org terkenal bila wat perangai rmai je peminat boleh judge atitude dia camner kan?kan?

Bubu Fyqa said... Click To Reply!

salena gomez ?? hmm . suke la jugak .. tapi ta pernah ambil peduli pun pasal dye and movie dye . HEHE :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

hehe..byk bnda laen bole buat kan?kan?
baek cari duit kt bLog nie ade pekdahnyer hik..hik..hik..

Fathiah Hamim said... Click To Reply!

saya tak suka justin bibir. tapi saya suka gilaaaaaaaaa selena gomezzzzz. arghhhh.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

huhu..same larh.
she is very cute persOn
lagu dia sedap!!!

Dinda Iva said... Click To Reply!

nasib baik masa konsert JB tu iva ikut jalan² shortcut kalau tak mau sangkut gak gara² konsert tuh..huhuhu...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

iva pegi kew kOnsert JB 2?

♥ LULU ♥ said... Click To Reply!

selena gomez comey!hehe

visit us here:
http://kissydolllens.blogspot.com/
http://magic-of-me.blogspot.com/

Mila Ahmad said... Click To Reply!

yeah cumel an?an?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...