Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, April 19, 2011

sama tapi x serupa

www.tips-fb.com

setiap Org mesti punya maksud nama yg tersendrikan. Macam mila jgk, nama mila pun ada mksud jgk, nak tau maksud nama mila ape?haa...xnk tau..Oke find! tapi mila peduli ape blog mila suka atila nk gtau ke x ye dak???...hehehe...

Nama penuh mila ialah NOR SYAMILA BINTI AHMAD sedap x nama mila 2 kalau sedap sila angkt kening skank!Nama yg diberi Oleh mak abah mila. Sebenrnya dulu waktu kecik² mila xsuka nama mila nie, malu nk sebut tau x kenape???dulu nama mila ni suka dikaitkan dgn nama pelakOn hindustan zaman 80-an Sharmila tagore 2..xsuka giler tau x mentg²la kulit xcerah sgt nama bapa laen² Oke.Walaupun suka tgk hindustan tp xnkla nama pun sama laenla cute mcm PRIETY ZINTA xpela..mila xkesa hehehe....
cantek jgk dia kan?
  Pastukan disebabkn belah mak Org jawa sebutan nama mila 2 tetiba jewk bertuka!! u all nk tau jd ape..jadi SAHMILAH...euuuwwww buwuk benO bunyinye, pastu nk panggil melah oh melah bunyi mcm ada iras² Org yg kepOh multnya. xnklah seangktn dgn jenab, tipah dan bedah kami x kamceng Oke!!!

Klu dulu ms sek men nama mila hmpir sama dgn sOrg pljr india nie,Nama dia SHARMILA NAIR, hampir sama tp xserupa,yg membezakan kami adalah :-

  • kelas yg berlainan
  • pakaian
  • penambahan huruf R pada nama SYAMILA
  • ejaan SYA dan SHA
Bila dah menjangkau 20an ni mila dikaitkan pula dgn Mila AF....hahaha yg nie lawak. Dulu masa zmn muda remaja bila ada yg nk berkenln mesti ada yg tnya ni MILA AF ke nynyi ckit lagu mila bila cinta, persis mutiara ke nama lebey kurg sama,sebaya pulak 2 tapi mila bkn dia lagu dia pOwn ada hafal ada x camner nk nynyi dia 2 kecik jewk tp mila yg nie besau gedabak cam tong. Ade yg ckp kami kembar huhu...muka kami sama ke wey???
cepat ckp same ke x???
 Ape² pun mila bersyukur sbb maksud nama mila terdiri daripada maksud yg baek² jd xkesala nk samakn dgn sape pOn! klu x silp dan tlh dikaji daripada baitulmal maksud nama mila adalh NOR-NUR-cahaya SYAMILA-kecantikan bila bergbung jadilah cahaya kecantikan see cantik x nama mila jadi kenape perlu malu dgn nama sndri :) Terima kasih kt mak & abah sebb bg nama yg sedap kt mila I LOVE MY NAME

Nama sy mila nama kamu siapa???
talk 2 my hand -kdg² gabungan nama 2 ade maksud ke eh???


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 comments:

WOMAN : Beauty vs Health said... Click To Reply!

salam perkenalan...jln2 cari kawan...
cantik nama mila...secantik siapapun orangnya...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

terima kaseh :)

izfanora said... Click To Reply!

hahaa.. lawak r entry ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...