Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, June 15, 2011

elok pakai benda alah nie klu nak muka gebu :p

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

klu before nie mila byk post tentang majlis pertunangan mila, skank kita tutup cite pasal 2 lak...kita cte pasal laen Oke...kita cte pasal sebelum ari berlangsung lak...ade yg nak dengar???xde??Oke xpe nak cte jugak..*xmalukan ini Owg haha...*

biasanya klu dah dekat ari majlis nie, benda paling risau atau nOrmal la bagi perempuan adalah bahagian muka. Kadang² ari dah dekat time 2 lah nak tumbuh jerawat yg bersepah dan menyayah keluar macam cendawan tumbuh di waktu hujan. Macam mila mungkin xde masalah jerawat tapi kulit muka sentiasa nampak kusam dan pucat. Eye bags jgn cakapla memg jelas kelihatan buwuk sgt Oke!

Jadi mila amik keputusan belilah sesuatu yg boleh bagi kulit muka mila yg kusam nie kembali cerah dan berseri² nak tau x mila beli ape kat guardian ari 2? mila beli nie......(^___^)


Dulu mila penah cuba sekali,kulit muka jadi lembut dan gebu tau, jadi skank mila prefer bnda nie jugak! Kenapa benda nie,kenapa xwat facial??? Nama nak jimatkan so carilah benda murah dan senang, paling penting jimatkan duit mila yang xberape nak ramai 2 haha..lagipun benda nie jauh lebih murah dari buat facial 2 xdelah tertelan air liur mila nak bayar duit. Harga benda ni pun cuma RM10.08 (*time less la*) , jadi mila beli lah, boleh buat kat umah jewk setel sudah satu masalah.



talk 2 my hand :[nak kulit gebu mcm Tiz zaqyah, Nora Danish, Zizie Ezetee dan Heliza hikhikhik....pasan lebih je kan????:P
               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

~~Ticer Wann~~ said... Click To Reply!

Hah Ticer time bertunang ari tu jerawat besar dok lepak sedap je kat pipi..sakit hati jer... puas ditepek concealer tak menjadi jugak.. leh try ni.. wat stok untuk berseri time kenduri nanti plak... tq :)


Spesis orang macam ni memangla kena berjaga-jaga
Testing-testing..kepada bakal-bakal jom baca

Mila Ahmad said... Click To Reply!

cubalah ticer xkan menghampakan :)

sarah mohamad said... Click To Reply!

saya guna yg garnier. elok gak. semua blackheads whiteheads keluar. muka rasa bersih je.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

garnier pown oke er..
ade gak nak try tp tkut de effect kt muka ^__^

fyna said... Click To Reply!

fyna tak pernah try lagi mask ni..nanti nak try lah ^^

bb cream yang best simply siti...tp kalau muka berminyak fyna sugest pakai niore sunblock dulu

khairul said... Click To Reply!

klu jrawat cam batu kapor leh ilang tak :) ?

Mila Ahmad said... Click To Reply!

Allahualam la hehe...:)
yg penting kita mencuba...

fyna said... Click To Reply!

kalau muka masalah..parut, acne..xsesuai pakai bb cream sebab dia xcover semua unless kalau pakai concealer and bb cream

Chempaka Sari said... Click To Reply!

hai mila ahmad... saya pun nak kulit gebu cm lisa surihani tu tapi mcm susah je depa tu semula kjadi...hehehe





follow ur blog dear..tq..

izfanora said... Click To Reply!

za ada pakai mask nivea gak.. tp yg jenis tunggu kering, then cabut.. makanya, kotoran pun melekat.. hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...