Terima Kasih Sudi Like

Thursday, June 23, 2011

sekadar luahan hati..tiada niat lain.

www.tips-fb.com

assalammualaikum,,

hmmm..ari nie tiada entry yg menarik cuma saje nk coretkan sedikit, sedikit kew???sedikit la kOwt luahan ati...saje je nak merapu meraban..jarangkan utk thun 2011 'aku' kata ganti bahasa 'mila' bole kan? nak meluahkan ati dlm entry..tapi ari nie mcm nak luahkan jewk...

kadang² ati slalu berubah..xpenah tetap pendirian e2la aku..bila ade yg cuba pengaruhi ati akan segera keliru dan berubah..tapi bukanlah bulat² berubah..ati akan mula berpikir sama ada patut atau tidak utk sesuatu itu...

Selalu memikirkan hati dan perasaan org sehinggakan hati sendiri terabai..hati sendiri tidak peduli hati sendiri terluka..tapi tidakla terlalu lama kdg² terubat jua...ye e2 juga salah satu kelemahan diri..hati cepat terubat selaras dgn peredaran arus masa zaman skank..e2 juga mematangkan diri sebenarnya..tapi jgn lupa biar pun ia terubat parutnya tetap ada...

bukan semua org mengerti hati kita..sebb setiap org xsama ati dan fahamannya..kdg² kita perlu berckp..senang kata bg 'hint' kan biar org 2 paham...klu xpaham 2 xtaula nk cakapkan..bukan semua tapi cukupla sekadar paham sedikit e2 pown dah memadai..tapi lebih suka kepada ayat LEBIH BAIK DIAM DARI BERKATA² ..sebb org akan more attention pada kita utk tau masalah kita *tapi ramai yg meyibuk dari yg prihatin*

Ape yg penting skank cuba utk tidak terlalu memikirkan dan cuba 'positif thinking' umur pown dah byk *eh yekew byk???mula menghitung pakai jari* xkn nk macam budak kecik merengek xtentu pasal kan?kan?kata da besau so kenala matang...sekarang ni pown aku bukanlah seorang yg 'single' tapi mempunyai 'relation as a fiancee' jadi ada hati perlu dijaga..so nyanyila lagu MENJAGA HATI oke
anda akan tenang seketika bersama lagu tersebut..

talk 2 my hand :[berhati² mengarang ayat diatas takut ade yg tersalah tafsir!]

               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

khairul said... Click To Reply!

bila nk kenduri ni?

Apih El Nino said... Click To Reply!

Always think positive :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@khairul-lambt lagila..sedang kumpul duit nie...
@Apih El Nino-:)

Hans said... Click To Reply!

kadang2 kena fikir hati sendiri jga
fikir hati orang lain je memang susah la hidup kita
:-)

Review Filem Rasuk

Benrauf said... Click To Reply!

walimatulurus tak payah belanja banyak2. sukup sekadar bersederhana. <---ni yg aku cakap. tapi maunye pompuan nak bersederhana. potong jari le. haha.

semoga selamat ye. amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...