Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, June 22, 2011

kasut pertama thn 2O11

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

lega sedikit pagi nie,,sebb xde keje² urgent sepatutnya ade tender perlu disubmit tapi de staff yg berbaik hati dah anta semlm..senang keje den ni ha...xdela kelam kelibut dibuatnya...so ari nie dgn riang ria ari raya...*xde kaitan *..sesaje tulis entry...eh..eh...nak ckp....mila beli kasut baru...ahahahaha.....kecoh kO kan??kan???:p..ala kaw hadO????nan hadO kan?yeay!!!baru pasan thn nie blum penah beli kasut lagi...nila kasut pertama beli muahaahaha...



kasut kita nie murah jewk xdela MAHAL MCM KASUT DAK NIE .Mila xkesah sgt klu beli kasut xpyah jenama pown xpe tp sedap pakai dan selesa..lagipun mila jenis suka tukar² kasut setiap hari 2 yg beli murah bole beli byk..Semangat kOwt pegi kerja pakai kasut baru...hehe...thun lepas mila byk beli STYLE WEDGES..la nie mcm nk beli yg flat jewk sebb byk berjalan..agak lasak abes suma ilang kesopanan so prefer yg flat jewk senang nk jalan sana-sini..klu pakai heel or wedges kena control ayu mcm perempuan melayu terakhir...kdg² klu dah mls nk pikir ari nie nak pakai ksut ape mila pakai selipar jewk p opis..sempoi kan???bos pown xmrah hahaha...

talk 2 my hand :[ bertambahla lagi KOLEKSI  kasut kat umah 2..hmmm...:P]
               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

Marya Hana said... Click To Reply!

flat shoe, i like..

i pakai flat shoe, sbb i dah tggi. kalau pakai heels mcm ape ek..? hehe

unieMARKS :) said... Click To Reply!

pkai selipar lagi best . I LOVE FIPPER :P

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

suker kasut sangat2 jugak... walau pon baru jer beli seminggu lepas tapi rase macam dah sebulan tak beli kasut..!!! heheheh...
dah lamer tak pakai kasut tapak flat.. tetibe rase nak gi carik satu..huhu

Hans said... Click To Reply!

wah
dah hujung bulan 6 baru beli kasut?
hehehehe
pasnih kasut raya plak

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

Adam Idris said... Click To Reply!

Depan ada rupa capal sikit,
belakang macam gladaitor pulak,

huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...