Terima Kasih Sudi Like

Friday, June 24, 2011

jelesla nak jugak!!!

www.tips-fb.com

assalammualaikum,,,

Disebabkan ari nie ari jumaat so mila  berbaju kurung warna ijau pucuk pisang ayu tau hahaha...pepagi lagi dah gila perasan kan?kan?xbole blah...tapi btul la xtipu muahaha...sape lagi nak puji diri sendiri klu bukan kita sendiri kan nak harap org laen puji memg x la kan...ade yg xikhlas 2..oke xpe dah paham!!!:p

utk jangka waktu skank ati tengah suam² kuku sebab tgk gambar mereka-mereka nie..xtaula kenape..jeles jewk tgk...ape ntah..xde ape pown yg xkene tapi mcm jelesla jugak mila nak jugak cam 2..tapi mcm sush jewk sebb keturunan mila xdela berdarah campuran mungkin adela ckit² tapi keturunan jawa bukan chinese loOk or bugis atau belanda...hindustan pOwn xde kaitan..dan jgn nak ngada² ckp ade cam iras² keturunan banggali..mila cepuk lelaju sat lagi...

xPuas ati lagi nie dah 444 kali tgk diaowg nie..asal la mereka mcm 2...jeles sgt² tau..sampai nk migrain muntah hijau dibuatnya..argghhhhh....dah nk bertuka nie...tau kenapa mila sawan tetiba pagi jumaat nie?niha tgk gambar diaowg nie...cantek sgt..gebu gebas tip tOP kebaboOm...hot n seksi Oke!




Sebab nak putih cam diaowg  mila usaha pakai benda nie tau..*konon² boleh gebu gebas cam diaowg la...*kulit diaowg memg putih melepak..gebu kOwt...barangkali berdarah campuran kan?xmustahil la kulit diaowg mcm tisu kapas...

Ape² pun kita kena bersyukur dgn ape yg kita ade skank xpyahla nk ubah ape² just jaga jewk yg dah ade..mensyukuri nikmat yang Allah S.W.T telah beri pada kita..klu dikurniakan rupa paras yg kacak dan jelita e2 adalah bonus buat kita..biarlah ia cantik luar dan dalam.

talk 2 my hand : [byk artis barat yg berkulit gelap buat pembedahan tukar warna kulit..kowang tau sape?]


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

saye pon nak gak kulit putih gebus macam derang tu..!!! siyes sangat jeles... tapi nak buat macamane...sempurna fizikal mental ni pon dah bersyukur..;)

Onitsuka_hana said... Click To Reply!

suka tengok nora danish.. kecik2 comey+cute.huhu jeles2

Onitsuka_hana said... Click To Reply!

suka tengok nora danisk.. kecik2 cute+comel..jelas2

belog amiyo said... Click To Reply!

bersyukur dengan apa yang Allah kurniakan dan tutup aurat. kalaulah artis-artis ni tutup aurat. jadikan diri sebagai model untuk orang lain tiru yang elok2. :D

meaw said... Click To Reply!

nak kulit macam nora danishhhhh! huwarrrrr T_T

fyna said... Click To Reply!

nak jugak putih mcm diorg! tp bersyukur la skrg ni kan..diorang gebu2 tunjuk kt org..dah xgebu kekeke

shedameor said... Click To Reply!

dorang tu mekap je lebih. *jeles punya pasal ni :P

salwaismail said... Click To Reply!

salwa buat GA ajak awak join :)
http://salwaismail.blogspot.com

Hans said... Click To Reply!

alah
diorang nih kalau tak make up bukannya lawa sangat
semua orang cantik
apa yg penting kecantikan hati

Lirik Lagu Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

Elie Lily said... Click To Reply!

omaigod! nora danish sangat hottt!!
heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...