Terima Kasih Sudi Like

Thursday, June 16, 2011

sape suka 'BUNDLE'

www.tips-fb.com

Assalammualaikum,

Hi kowang sihat ke?Hope semua sihat Oke! kowg tentu penah dgr pergi kedai menjual brg² terpakai seperti baju, seluar, beg dan kasut atau sinonim dgn panggilan kedai 'BUNDLE'

Ade yg xtau kedai bundle 2 ape?Kedai bundle 2 ialah kedai yg menjual pakaian terpakai yg dijual dlm kuantiti yg byk dan pukal..ececeh....mcm ye² jewk jawapan..2 jawapan mila la jawapan org laen xtau :p.Walaupun bundle tp mila rasa la kan kualiti juga tau cuma bezanya bundle nie adalah dari pakaian terpakai

Ade di kalangan kowg² pengemar 'BUNDLE' sila angkat hidung skank hik..hik..hik...Sebenarnya mila adalah salah seorang pengemar Bundle tegar hahahaha..Alamak kantOi suda..hehe...xdela tegar sgt tp kerapla membuang duit ke bundle.Kedai bundle yg bertuah dpt duit mila  adalah sekitar plaza idaman,gombak

Tahu x kenapa mila gemarkan pakaian bundle kat citu :-





  • Pakaian kt citu byk giler pilihan spt baju tshirt,kemeja, blouse, skirts, cardingan, jeans, shortpants, slack, seluar sukan dan beg tgn
  • Harga giler murah sekitar rm5-rm10
  • Corak, warna dan design memg menarik kasi gua cair beb!!!
  • Layanan diberikan memg best!mesra alam samapai makcik 2 dah kenal muka mila  malu beb! minah bundle every month mesti punch card! e2 harus tapi AKK  la kan*ADE AKU KESAH*
Hampir beratusla jugak RM$$$ mila abes setiap kali jejak kaki kt sini,kowg bygkan kalau RM100 beli kt TS @ MID VALLEY bole dpt 1 2 helai pakaian jewk tp kt bundle RM100 bole dpt 10 helai dan kowg bole bergaya sakan mcm anak Brad Pit x pown David Beckam tp lyn bundle jewk giler xnk mesti kowg nak kan?kan? tapi bukn semua taste sama, terpulanglah pd citarasa masing² pada mila asal buat kita selesa 2 pown da Oke,Almari kat umah mila 2 hmpir senget gara² pakaian bundle ade sape² nak pinjam x? (@___@)


talk 2 my hand: [Jatuh standard ke klu pakai pakaian bundle??Pendapat kOwg???]
               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

cimOt said... Click To Reply!

suke bundle gakzzz...

ce usha sini... bukan window shopping

SRenungan said... Click To Reply!

suka bundle..
tpi dia pnya T-shirt je..hehehehe

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

suker gak gi bundle..!!! hurrmm..pernah gi sekali kat gombak tu...
bundle ni..kalau kite rajin n pandai pilih..ley dapat yang cantik2 n baru2..:)

Fathiah Hamim said... Click To Reply!

hmm bagi fa, selagi pandai menggayakan, tak leh nampak pun beza bundle ke tak.
cuma yang penting, basuh dulu setiap kali beli baju. especially bundle.

Bui Idzra Ryn said... Click To Reply!

buat apa malu..pakaian jugak tu..

meaw said... Click To Reply!

bundle tu kadang-kadang ada yang cantik,kadang2 tak..tapi meaw tak suka sangat ngn bundle,huhu

Elie Lily said... Click To Reply!

bundle sangatlah terbaik dari butik mahal! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...