Terima Kasih Sudi Like

Friday, June 17, 2011

pergghhh...kasut dia...mahalnyer!!!

www.tips-fb.com

assalammualaikum,


kowg kenal x dgn budak ni...dia nie adik mila hehehe...oke tipu kaw nie sebb kulit xsama (-__=') dia nie la anak perempuan Tom Cruise dan Katie Holmes yang baru berusia 5 tahun SURI CRUISE.Comel kan? mcm mila ehehehe...*sambil buat mata kedip²*

tau x kenape mila begitu tertarik dgn budak nie...eih u i like u larh..ko suka aku x???bahasa campur!!!sebab..sebab...dia nie baru berusia 5 thn tapi koleksi kasut dia bernilai AS$150,000 (RM450,000) dalam almarinya...see!!!!hebat x hebat nilai kasut dia..giler bapak mahal kasut² dia..kau Hado???nan Hado kan?kan?

Sejak berumur 3 thn lagi budak nie dah gemarkan kasut bertumit tinggi..citarasa SURI CRUISE nie memg kelas gituu...Ade sumber mendakwa dia mempunyai citarasa berjenama mahal seperti Christian Louboutin dan Marc Jacobs.Sumber 2 ckp lagi kdg² Suri memilih kasut utk ibu dan bapanya..wah!hebatla dia nie..tecik² lagi dah pandai ttg fesyen.



Klu nak diekutkan koleksi kasut yg bernilai rm450,000 tu sgtla kecik berbanding dgn semua kandungan almarinya yg dipercayai mempunyai nilai sehingga $3.2 juta (RM 9.6 JUTA ) bulan lalu SURI menduduki tangga ke-21 dalam senarai gaya ikon majalah Glamour menewaskan Lady Gaga dan Sarah Jessica Parker.

KOLEKSI  kasut mila ni jewk..agak² bape nilai nyer erk???
               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 comments:

~~Ticer Wann~~ said... Click To Reply!

hidup penuh kemewahan si Suri ni

erk leh tahan koleksi cik Mila ni ehh.. hoho

jemput

Korang gelak? Kalau tak gelak memang jiwa korang ketat

Teringat zaman kanak-kanak

Bui Idzra Ryn said... Click To Reply!

mak bapak kaya takper..duit melambak2 tu..huhu..bui jeles sekejap..hehe

al_hakim said... Click To Reply!

dasyat budak nih..

ekmal said... Click To Reply!

kasut RM300 pn dh sedap pakai..ni men ratus ribu punya..xtaw la rasa apa..mcm pijak belon air kot..haha

amy azuha said... Click To Reply!

fuyooo..jelesnya..! biasa lah anak celeb msty taste pun high class gtu :P

shopping2u said... Click To Reply!

sy nk beli selipar jamban pun kekadang xmampu huhuh.. nway sy singgah & follow sekali.jmput kembali

ShakRoil said... Click To Reply!

pergh! kasut mahal nak mampos.. kasut aku paling mahal rm100 ja. haha

saya bukan tomato said... Click To Reply!

pehhhhhh gila kontang .. kasut den pon pling mhal tujuhpulohhinggit tu pon dah rase cm ratus2 T_T

hana sudradjat said... Click To Reply!

kalau jual kasut tu,rasa-rasa boelh jadi kaya tak?hahaha

meaw said... Click To Reply!

demand betul budak kecik ni,hehe :D

sarah mohamad said... Click To Reply!

peh! demand gilerr budak ni heheh

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

walaweih..!!!! giler ah 5 tahun ade koleksi juta2..!!!

tulus sweet said... Click To Reply!

ele...nilai kasut tulus pun bernilai jutaan ribu rupiah jugak.huhu

mac said... Click To Reply!

suri kecik2 da taw cara2 mengikis ...
hahahha ..
die siap ada pinggan emas ag ..
try u guys carik ..
mmg dimanja kn :)

*angiN hilang tanpa hUjan* said... Click To Reply!

ish2..membazir betul la..mia nyer kasut pon xmahal cam tue...

nak beli kasut mahal pon dok pikir 2 4 5 kali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...