Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, August 9, 2011

raya sakan la kO kan???

www.tips-fb.com

assalamualaikum,

ari ni dah puasa yg ke-9 kan?rasa kejap je kan??kejap kew...padahal muka 14 sen ko tunjuk kt org tanda ko puasa kan?kan?org lain pown puasa gak chO...bila ckp puasa...perut jerk yg puasa tapi belum tentu mata telinga mulut berpuasa gak kan?hehe....lumrah alam semesta berbentuk bujur dah jadi fitrah...memg da jadi rutin ada mata mestilah nk tengOk..ade telinga mestilah nk dgr ada mulut mesti nak bercakap pOt..pet..pOt..pet...memg kurg pahala ko puasa..

sebenarnya bukan nk ckp pasal puasa tp nak ckp pasal raya,klu raya ni dah tentu kanak² ribena paling eksited sebab dpt suma baru. baju tudung kasut suma baru..suma bau kedai seh paling penting duit raya yg mengunung...tapi kalau dah tua mcm aku...eih mcm aku?tua dah ke?x kan?masih muda lela lagi Oke?istilah raye 2 dah lain..aku pulak kena bg duit raya kat bebudak...T____T.. kalau baju pakai je baju lama 2..jgn membazir?kasut pulak?kasut rm1o 2 kan byk ko beli..ekekekek..

rela kau pakai baju kasut suma brg lama sebabnya ko bg baby bOy melawa kan raya thn ni...raya sakan ko  thn nie...melayang duit aku kt ko..tp xpe aku puas ati sebb 2 memg impian aku sejak dlm perut lagi muahahaha...


Sebelum & selepas


dashboard yg diletakkan karpet
tuan empunya kereta wajibla berposing kan?
memg abes $$$$$$ la kan?kan? tapi best..asalnya aku just nak tinted jerk tapi tauke kedai 2 dOk goda² aku suh letak spoiler bia nampk smart kebetulan ade promosi...pe lagi xigt kau sepantas kilat aku bersetujui pown...over rOll melayang gak belOw 1K...byk lagi yg kene modified tingin sgt nk tmbah body kit..barulah terbaek..dah surver harga nOt bad la...coming sOon Oke...sport rim lepas kwin kowt...bOle pau encik suami hahaha..kejam!!!ape² pown raya kali nie kete raya sakan..thn lepas aku kayap gak sebb baru kua kete T____T

talk 2 my hand [ harap² la bonus tahun nie macam thn lepas....nak 4 angka lagi bole x bOs???]



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

YaYa said... Click To Reply!

cantik dah ada spoiler..hehehe...

*Ms.Serry Fatieha said... Click To Reply!

dah mengancam kete cik mila

Aku Budak Geografi said... Click To Reply!

sy pun minat jgk modified kete ni..tp disebbkn skrg sy msih lagi pelajar..so,impian 2 hnya impian jela..kt umah sy pun da gak viva cmtu..tp xda ongkos nk modified ltk spoiler n body kit 2..hehehe..lau nk lawa ag..tmpal stiker2 2..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

memg nak tmpal sticker 2 tunggu masa jerk..slow² hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...