Terima Kasih Sudi Like

Thursday, February 21, 2013

Aturcara Program Mesra Amal Blogger Bersama Anak Yatim

www.tips-fb.com


Salam

Tinggal 2 hari je lagi event bersama anak yatim ni bakal berlangsung, blogger yang terlibat sedang bertungkus lumus menyiapkan pelbagai persiapan yang mana tak lengkap, seboleh-bolehnya kami mahukan event ini berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah.

PERHATIAN ! ATTENTION !

Kepada sukarelawan / blogger yang join event ini, aku mintak sangat-sangat korang datang awal ye, sebabnya kot-kotlah korang tak tahu jalan ke kan, kalau keluar rumah awal sesat takde masalah kan, aku mohon niiiiiiiii~ Cepat datang cepat kita buat keje cepat habis kannnn ???

Ingat alamat ni kemudian simpan dalam telefon sesiap hokeh !


Telepon korang kan canggih-canggih semua confirm ada GPS kan ? tak pun waze gunakanlah ia supaya anda tidak mahu sesat ye :)

Jumpa disana yawww~~~


ATURCARA PROGRAM MESRA AMAL
 BLOGGER BERSAMA ANAK YATIM


8.00 pagi   : Ketibaan Sukarelawan/Blogger
8.15 pagi   : Taklimat Ringkas Kepada Sukarelawan/Blogger
                 : Ucapan Aluan Daripada Pihak Rumah Amal Kasih Bestari
 
8.30 pagi   : Sarapan
               
9.00 pagi   : Aktiviti Mengecat Rumah Anak Yatim
                 : Aktiviti Gotong–royong Bersama Anak Yatim
               
12.30tghhari: Rehat
                   : Makan Tengah Hari
                   : Solat Berjemaah (sila bawa telekung sendiri - kaum perempuan)

2.00 petang: Aktiviti Bersama Anak Yatim (Games)
                    oleh Bubbles Event Management
               
4.15 petang: Minum Petang
4.30 petang: Solat Berjemaah
5.00 petang: Persembahan Anak Yatim
                  : Sesi Penyerahan Hadiah Games Kepada Anak Yatim
                  : Sesi Penyerahan Sumbangan Dana Kepada Pihak Rumah Amal
                  : Sesi bergambar
                  : Bersurai













♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

MizzTina said... Click To Reply!

insyaAllah...

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

In shaa Allah kita jumpa di sana nnt ya.. :D

::EIDA:: said... Click To Reply!

Nevesss !

diana said... Click To Reply!

bagus nya buat program macam ni.tahniah ye,,,

PutuGiBagi said... Click To Reply!

Info yang bermanfaat gan.. :)

zuhdi sanusi said... Click To Reply!

mcm knal jer banner., ni rumh anak yatim kt dpn umah aku nih., hahaha anyway goodluck... :D

DarutNews.com said... Click To Reply!

thanks sobat atas artikelnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...