Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, February 13, 2013

Melaka - Part 4

www.tips-fb.com

Salam

Masih cerita di Melaka, tak tahu bila nak abessss, tapi aku cuba abeskan ye walaupun mood kelautttt. Kalau orang Melaka diaowang mesti tau coconut shake mesti terkenal kat sana. Ramai kawan aku suggest suruh rasa coconut shake kalau pegi Melaka.

Masa on the way ke Pantai Klebang  tak alih-alih sampai ke Pantai Puteri Tanjung Kling, ada jugak gerai jual coconut shake tuuu ~ Aku singgah kat ABC Tanjung, orang Melaka mesti tau gerai nii...

Coconut Shake Special
First time rasa neyyy..sedapnyaaaa...aku beli yang specialnya macam-macam ada dia letak dlm tuuu~harga not badlah cuma RM 4.00, jangan kata coconut shake je yang buat ko terliur ABC dia pun menarik perhatian beb !!!


haaaa~ kan aku cakap korang mesti terliurnya laaa... so pada korang2 yang ingin pergi melaka wajib rasa coconut shake tu tauuuu

Lagi satu makanan korang patut cuba kt Melaka tu adalah Mee Bandung Muar * original resepi punya * kuah dia memg terbaek ! 


Selain Mee Bandung Muar kat kedai ni ada jugak jual aneka sup dengan harga yang berpatutan.


Ini adalah makanan kami untuk hari pertama sampai ke Melaka

talk to my hand : tengok ni [ official trailer Iron Man 3 ] mcm gempak jerk wey !

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 comments:

nadia said... Click To Reply!

milaaaaa, yaya telan air liurrr tahuuuuuuuuuuuu T____T

::EIDA:: said... Click To Reply!

menu dua WAJIB datang Melaka tauuuu

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Serius nampak sangat menarik coconut shake Melaka nih.. Nyum2! ^_^

Elya Roza said... Click To Reply!

kalau gi melaka coconut shake tu mmg benda wajib kan

diana said... Click To Reply!

wahhhh!!!!!!
hehhehehh...terliur la...

MizzTina said... Click To Reply!

kenapa hebat sgt coconut shake dia tu!!!

Murni Ibrahim said... Click To Reply!

oke serious tengok abc yang oreo tu rasa nak pack brg pegi melaka sekarang -.-' . . terliur gilez !

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

omakkkk aiii..telan liur kita dibuatnyerrr....

Lyaa Suriany said... Click To Reply!

hr ni dah baca 4 blog yg update psl melaka
rasa mcm nk p bercuti kat melaka lak ni

nadia said... Click To Reply!

eh ehhhhh
mila tak update blog laaaa (x____x)

khairul hassan said... Click To Reply!

sedapnya

Aty_Fared said... Click To Reply!

Suker gi melaka...besh..!!

izfanora said... Click To Reply!

sedapnya mila.. sejuk je lalu kt tekak ni.. waaaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...