Terima Kasih Sudi Like

Monday, February 18, 2013

Jumlah keseluruhan dana terkumpul

www.tips-fb.com

Salam

Sebenarnya kan entry Melaka masih belum habis lagi, entah kenapa mood kemalasan tu terlampau sangat, makanya tergendela sementara entry Melaka tu, sekarang ni kena beri laluan untuk event anak yatim yang bakal berlangsung minggu depan. Oke minggu depan je u ollssss -.='

Mungkin korang nak tau kan berapa jumlah keseluruhan dana terkumpul untuk event anak yatim niiii..Alhamdulillah, masih ramai orang yang berhati mulia yang sudi menderma sebahagian hartanya. Aku ucapkan berbanyak-banyak terima kasih hanya Allah sahaja yang dapat memberi pahala kepada kalian.

Jumlah keseluruhan dana yang terkumpul adalah : -

# jumlah terkumpul dari blog nadiafarahida: RM5007
# jumlah terkumpul dari blog ida, mila, nory, mak, onie, nanie: RM4689
# jumlah terkumpul dari kak lim: RM700
# jumlah terkumpul dari kak alia: RM620
# jumlah terkumpul dari kak ngah: RM250
_____________________________________________________
TOTAL KESELURUHAN DERMA TERKUMPUL: RM 11,266.00

Amout yang besar jumlahnya, aku sendiri tak sangka boleh dapat sumbangan sebanyak ini, Alhamdulillah
Kepada sesiapa yang menderma secara langsung atau tak langsung jutaan terima kasih buat kalian. Aku mendoakan korang sentiasa dilimpahi rezeki yang tak putus-putus.

Nak tengok lebih details blog tengok kat blog nadia farahida ye

Mari kita sama-sama amalkan ye :)




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

MizzTina said... Click To Reply!

Alhamdulillah... tahniah dik n semua yg bertungkus lumus..

Anonymous said... Click To Reply!

As I web site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.
I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again
This is very interesting, You're a very skilled blogger. I've joined your feed and look forward to searching for more of your wonderful post. Also, I have shared your website in my social networks!


source

Aty_Fared said... Click To Reply!

Alhamdulillah.jumlah yg besar tu....:-)

diana said... Click To Reply!

wah..tahinah ye..bukan senang nak kumpul sebanyak tu..kan/

nadia said... Click To Reply!

milaaa, yaya dah seram sejukkk tahuu nak handle event ni!

khairul hassan said... Click To Reply!

nanti tgk email yer

::EIDA:: said... Click To Reply!

Syukur. ;)

izfanora said... Click To Reply!

daku nk kena up entry ni.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...