Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, February 26, 2013

Program Mesra Amal Blogger Bersama Anak Yatim

www.tips-fb.com

Salam


Sesi bergambar para blogger / sukarelawan yang hadir bersama Ustaz Hayaudin dan Kak Zu selaku orang yang diamanahkan untuk menjaga Rumah Amal kasih Bestari nieeeeee


First of all, syukur alhamdulillah Program Mesra Amal Blogger Bersama Anak Yatim ni berjalan dengan sangat lancar seperti yang di rancang. Kutipan sumbangan juga tanpa dijangka sehingga pada hari event berlangsung mencecah RM13K. Terima kasih pada mereka yang masih ingin menyumbang sehingga berlangsungnya event.

Jutaan terima kasih diucapkan kepada sponser-sponser kami yang sudi menaja untuk event sulung kami nieeee

1. Khemah / Kanopi yang sangat cun melecunnn dari Salamah Catering ( Kak Long )
2. Banner & Bunting warna warni pelangi tu dari OJ
3.Games Planner di handle oleh Bubbles Event Management 
4. Catering dari Fifi  FIEBY'Z Catering 017-03996985
5. Gambar- gambar yang gila banyak dari Zaini Husain Muhammad Little Hannah Collection

Setiap penaja kami akan direview ye tunggu !!!!


Antara urusetia * bersama pasangan masing²* yang bertungkus-lumus siang malam pagi petang siap bergaduh bertekak bagai bagi memastikan event ni berjalan dengan jayanya.
Heiii sayang korang ribu-ribu lemonnnnnn ~~~


Jutaan terima kasih jugak buat para blogger dan sukarelawan yang hadir, yang memberi sepenuh komitmen untuk event ni sampai berpeluh-peluh aku tengok diaowang buat keje, saling bekerjasama dan tolong-menolong di antara satu sama lain, terima kasih banyak-banyak oke. Hanya Allah sahaja dapat membalas budi dan jasa kalian membantu anak-anak yatim nieeeee ~


Buat Encik Suami,  terima kasih abang, sebab membenarkan dan mengizinkan saya kehulu-kehilir untuk menjayakan event niieeee. Yang memahami saya sebagai isterinya, seorang yang berkecimpung dengan dunia blogging, terima kasih sangat-sangat ! I LOVE U SO MUCH

Sedikit ungkapan kata dari Ustaz Hayaudin yang membuatkan aku tetiba rasa sebak mendengarnya :'(

- Siapa sangka blogger yang tiada apa -apa, tiada penaja besar, bukan VVIP dan bukan dari Jabatan atau Institusi mana-mana boleh menyempurnakan majlis ini, Ustaz terharu dan berterima kasih kepada semua -

talk to my hand : Kepada semua blogger yang hadir pada hari tu kalau ada yang baca entry ni tolong tinggalkan link untuk aku follow yang mana aku belum follow lagi er ?

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 comments:

MizzTina said... Click To Reply!

dik, maaf ye xdpt join.. ada hal yg xdpt dielakkan.. n maaf xinform awk..

onie said... Click To Reply!

alhamdulillah kak mila :)

careno said... Click To Reply!

sorry last minit tak dpt joint coz ada urusan family... btw happy tgk smue berjalan lancar...

Zana Adieyza said... Click To Reply!

event yg sangat2 seronok! urusetia yg best! semuanya ohsem!!

hope ada lagi event2 seterusnya.. boleh kenal lebih rapat lagi.. :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Zana Adieyza HIHI...harus ada event seterusnya k. kak zana harus dtg ;)

amalina harudin said... Click To Reply!

salam.. event yang sangat best tapi ina tak tau pun pasal event nie.. btw dah follow akk sebab nak join kalau ade event lagi lpas nie. :)

missayu said... Click To Reply!

http://ayuamanshah.blogspot.com/ dah follow u...good job for the event....

diana said... Click To Reply!

tahniah untuk semua yang terlibat..:)

N.Aima K said... Click To Reply!

datang dari belog Nadia...TAHNIAH

nadia said... Click To Reply!

saaaaaaaaaaaaaaaaayanggggg milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)))))

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@nadia
sayangggggg kauuuuuuu jugakkkk !

yana aina said... Click To Reply!

alhamdulillah ... tahniah ^^

::EIDA:: said... Click To Reply!

sayang korangggggggggggg ;)

Sheila Salim said... Click To Reply!

assalamualaikum mila, hee geng boboboiiii kita. hahahaha sama2 kasih dear. tak minta balasan pun. nak minta jadi kawan blogger dunia dan akhirat. hehehehe ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...