Terima Kasih Sudi Like

Thursday, February 7, 2013

Melaka - Part 3

www.tips-fb.com

Salam

Hari kedua kami berada di Melaka, pagi tuuuu..pagi x pagi sangatlah ~ ajak encik suami pergi pantai Klebang. Jalan punya jalan ekutlah signboard Pantai Klebang tapi tak alih-alih terus sampai Pantai Puteri, Tanjung Kling, 


Aikkkkk, confius aku kejap..manenya Pantai Klebang ni ??? xpuas hatilah takut salah jalan ke kan, tapi xmungkin sebab encik suami tahu jugak jalan-jalan kat Melaka ni. Baru aku teringat masa nak sampai ke Tanjung Kling memang ada perasan pantai-pantai yang kelihatan ditambak sebab nampak sayup je dari jalan raya, pantai tu jauh ke tengah jadi aku pikir mungkin itu Pantai Klebang la kan ? 

Takpelah Pantai Klebang takde kita pegi Pantai Puteri janji pantai aku sukaaaaaaa je ~


Tenanggg dan nyaman je aku rasa walaupun matahari dah tegak atas kepala. Kat situ tak ramai sangat orang mungkin sebab waktu panas nanti dah petang-petang ramailah kot ~ 





Gasak panas-panas kami bergambar..fedulikkkkk kenangan kan ? ntah bila lagi nak sampai sini lagi ye dakkkk? Dah puas bergambar pastu pekena cendul dengan pisang goreng, pergghhhh terbaik !

talk to my hand : kat Melaka, coconut shake sangat famous er ~~~

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

::EIDA:: said... Click To Reply!

Mila, Tjg Kling tu kg ida.. Pantai Klebang sebelum Pantai puteri tuhh.. Mila dah terlepas.. hekhekhekk... Mila pekena tak coconut shake itu??

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

amboiii besttnyer bercanda di pesisiran pantaii...hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@::EIDA::rasa idaaa sedap kot !

Cik Syida said... Click To Reply!

fweh.. coconut shake mmg terbaik dekat melaka, hargapun murah... :)

ct kektus said... Click To Reply!

bestnya dating2 dgn en. suami. :D


tak pernah rasa coconut shake kat melaka. hehee

Elie Lily said... Click To Reply!

Melaka best kan?
last elie pegi melaka masa 2-3 hari before break up dgn ex lepas. Haha.

btw, so sweet both of u. Semoga berbahagia mila! :)

nazeef nazeem said... Click To Reply!

Salam perkenalan..sya mmg suke melaka..tempat jatuh lagikan dikenang..follow me back ya

nadia said... Click To Reply!

kenapa yaya tak jumpa coconut shake tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Hanim Irsyad said... Click To Reply!

bestnyee g pantai. hehe

izfanora said... Click To Reply!

tanjung kling?? kau sampai umh mertua kakak ku.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...