Terima Kasih Sudi Like

Thursday, May 19, 2011

2 minggu sebelum bermulanya majlis sy!

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

minggu nie minggu paling malas + xde idea nk tulis entry....mOod agak tenang dan selesa mcm xde pape yg berlaku padahal ade lebey kurang 2 minggu lagi majlis aku nk berlangsung..bukan majlis besar mane?majlis sederhana kecik tapi aku nak kan ia perfect di mata aku InsyaAllah....

Masa lmbt lagi 'harinya' gila serabut kepala mcm² pikir bole x buat 2 bole x buat nie...oke ke x?mampu ke x?tapi alhamdullilah sampai hari nie suma ape yg mila nak tercapai walaupun ala kadar jewk..cuma satu jewk mila xdpt tunaikan permintaan mila sendiri ialah mila nk amek photografer tapi rase cam membazir je duit ratus² sedangkan mila ade camera digital bole jerk nk guna dah save badget kan?kan?bole lebeykan duit 2 pada barang makanan..bagi org mkn kan lebey afdal :)

dulu mila tingin sgt masa tunang mila ade mini pelamin..mila da dpt mula² igt nk sewa tapi  rate rata² RM300 ke atas membazir jugak..jadi decide nk wat sendiri..alhamdullilah dlm pening² dan serabut dptla siapkan design yg mila nak..mila wat simple jewk..janji ade dari rm3++ melayang mila dah jimatkan?baju pown cam 2...mula² nk bli jewk kat mane² butik..dah surver byk tmpat tapi xde patern yg mila berkenan!dah pusing seluruh jln tar berbulan² tapi still xde yg mila suka..mila berkenan gak nk pkai jenis caften..tpi mesti gemuk mila pkai kang org confius pregnant ke budak nie..Huhuhu....last² decide beli kain kat nagoya dan try search kt google patern yg suka dan anta p kedai jahit!setel!!!:)*memg gila cerewet sampai mak pown geleng kepala*

2 cte pelamin dan baju xmasuk tudung ag...penat nk cte..sebab memg xkan ade org baca..lagi yg memeningkan aku dulu adalah hantaran yang nie pown aku serabut gila 'baby' tgk 2 cantek tgk nie cantek suma cntek last² pening hahaha..tapi puas ati sgt² bila dah siap sebb bunga 2 ak nak sgt² sek bek la jumpa jua akhirnya..walaupun dah satu SEMUA HOUSE aku tawaf.Tema tuk majlis aku nie adalah tema pink dan putih.seluruh keluarga mila harus pink..bila nk semua pink...mila lah yg harus kena support kan?kan?tapi xpe asal mila bahagia...aku oke jerk...emak, abah, along, uder, kak chik n alif akan jadi pinky pada ari tersebut cam mila jugak..hihi...kat rumah 2 pelamin memg confirm wana pink dgn bunga² bagai..langsir pink cadar pink dalam erti kata lain suma pink la..huhu...

bagi kowang tengok cikit persiapan yg hmpir siap.tapi masih perlu diberikan sentuhan kali terakhir nanti bila mila dah start cuti :)

bakul 2 utk letak buah..tapi xtaula buah ape nk letak..masih dlm perbincangan...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

insyaallah...jangan risau.. semuanya akan okey..doakan semuanye berjalan dengan lancar..insyaallah..:)

アヌム ちゃん said... Click To Reply!

Salam.
Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

Chempaka Sari said... Click To Reply!

siap ade hantaran. meriah bagai kau bertunang. tahniah weh.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

aty_fared-amin mudah-mudahan semua berjln dgn lancar...
syafiqah-memg siap hntrn wey..belah laki nk cm 2 t bila nikah melenggang kangkung jewk!TQ :)

Chempaka Sari said... Click To Reply!

takpelah..tak membazir lah kirenye...fikir kehidupan after nikah lebih baik..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

aah cam 2la kiranya..

izfanora said... Click To Reply!

cantiknya mila.. pink ! lg cantik dr hantaran za kawin.. hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...