Terima Kasih Sudi Like

Monday, May 23, 2011

besday abah ke 50 tahun

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

tarikh 20/05/2011 genapla umur 'my dad' mila ke 50 taun. Ucapan kak ngah utk abah tersyg semoga dimurhkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik dan dipermudahkan segala urusan keluarga kita amin!!!*saat ku menulis terasa ingin jatuh air mata nie* . Mila bahasakan diri mila dlm keluarga adalah "kak ngah' sebb ank ke-2 dlm keluarga..tahun nie jugak abah menerima pencen kerajaan yg pertama.

Tahun 2011 adalah thn yg bertuah sebb selama mila bekerja hmpir 4 thn baru thn nie mila dpt smbut besday mak dgn abah pada ari jadi. Keluarga mila duk kat johor manakala mila duk kt KL jadi agk mustahil nak smbut memandangkan tuntutan kerja yg melarang melakukan demikian rupa.Masa BESDAY mak ai2 mak mila berada kt KL jadi dptla mila smbut tapi sygnya abah lak kt kpg.Skank bila smbut ari jadi abah mak lak kt kmpung.Hanya telefon penghubung kami :'(

Hari jadi abah  mila just beli kek jewk memandangkan bulan tua hehe...jadi badget xberape nk ade tp demi abah mila beli jugak huhu...*abah bc mesti terharu kan?kan?. Nak cari kek yg berkenan punyalah payah sebb mila ni memg giler cerewet. Yes i am!!! certain part mila memg cerewet sila akuinya T______T hmpir 3 kedai mila cari kek utk abah tersyg last²  kedai ke-3 mila puas ati dan terus beli. Nak ekutkan rata² kedai jual dgn harga yg lebey kurg sama tp xde yg berkenan kat ati 2 masalahnya. Sek bek kek 2 sedap xrugi beli :)

Mila nak buat surprise utk abah jadi mila pakat dgn along (abg mila) dan kak chik (adik mila) supya tutup semua lampu bila abah balek keje dan bukak pintu kitaowg akan mula menyanyi..mesti best kan!!!rancangan berjaya dilaksanakan..syabas tuk suma hihihi...abah terkejut dan tersenyum tgk kek 2 :)



 bab mkn kek nie biasanya anak² jewk yg lebey abah mkn ckit jewk selebeynya mila dgn adik² yg tibai hehe...terukkan ari jadi abah tpi kami yg tibai sampai abes kek 2.nmpk sgt over tp xpe xdelah membazir kan?kan? kat tmpt keje abah pown ade majlis ari jadi abah siap dpt hadiah lagi kemain suka abah mila 2...ape² pown kami adik-beradik sygkan abah :)








   



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

Marya Hana . said... Click To Reply!

i ni nampak strawberry terlior pulak da..

happy bday abah mila, hope panjang umur and sihat selalu..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

strawberi 2 masam sgt euwww...

missdora said... Click To Reply!

sedapp..

akutetapaku.com said... Click To Reply!

bc n3 d sini...

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...