Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, May 4, 2011

botak itu machO or tidak????

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

mari kita share tajuk kat atas nak???  bOtak itu machO or tidak????kowang ase camner?ape kelebihan bOtak or berambut pendek nie berbanding rmbut panjang..

klu tnya mila, mila lebey suka lelaki bermbut pendek sebb mereka kelihatan kemas segak dan bergaya..tapi ada jugak lelaki berambut pnjang yg segak lagi tampan??sape rmbut pnjang sila angkat lutut skank!!*bangga la kOwang yg bermbut pnjang ea*

tau x rambut sebenarnya melambangkan peribadi seseorg!ade yg selesa bermbut pnjang.ade yg rimas bila berambut panjang..tapi besenyer bila seseOrg itu bermbut pendek mungkin dia sukakan kekemasan dlm diri...masing² punya pandangan masing² dalam menjaga penampilan diri kan?

antara kelebihan berambut pendek Or botak

  • bila mandi rmbut cepat kering
  • shampOo lambat abes haha......
  • minyak rmbut lambt abes!!!
  • xperlu sikat klu nak cepat

jom tgk sape pling machO??berambut or bOtak menjadi idaman kalbu hik..hik..hik...




 Kowang rase botak or berambut menampakkan mereka lagi machO...kOmen cikit :)

talk to my hand-kdg² bila lelaki rmbut dah sama dgn gurl..jadi confius lak..tkut tersalah panggil hehe...
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

fyna said... Click To Reply!

fyna suka berambut tp messy sikit..comel sgt..hehe

apex said... Click To Reply!

botak tu seksi....
kawan saya penah cakap......kekeke...tak semua lelaki sesuai botak but sometimes botak pun smart!

Mila Ahmad said... Click To Reply!

seksi hehe..ye kOt...
memg smart nmpk kemas dan bersinar!

Mila Ahmad said... Click To Reply!

fyna-cumel kan???so sweat...hehe..:)

Unknownymous. said... Click To Reply!

botak itu seksi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...