Terima Kasih Sudi Like

Friday, May 6, 2011

kuku Oh kuku

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

terjah bLog lagi,,ari nie keje xbape nk byk jadi rjinla skit nak tulis entry..hehe....minggu nie walaupun agk penat tapi terasa mcm masa 2 terlalu pantas berlalu..xtau la kenape...sedar² da ari jumaat dah...minggu nie ade wedding ceremOny my friends..InsyaAllah xde ape aral melintang mila dtg ye...

Oke direct 2 title 2 haa..yg kat atas 2..kuku Oh kuku...ade sape kt sini yg suka bela kuku panjang x?best kew bela kuku nie...klu tnya mila...jawapannya ade yg best ade yg xbest...dulu waktu sekOlah slalu kena denda sebb kuku panjang mcm hantu bila spOt check memg kantOi la kan...muka nerd² je gitu bila kena denda haha....famous kOwt.lagi satu dulu sek mila dilarang pakai inai..xtau kenapa dilarang mayb mcm pkai pewarna kuku kan?

masa sek dulu gedikla sgt nk bela kuku panjang berjela nak pkai inai bagai,tapi skank bila nk abes sekOlah xnk pulak bela...ape ntah.mengade sgt la....tapi sejak mila abes sek memg xpenah bela kuku panjang sebb macam rimas jewk..bila buat kerja xselesa kOwt..pas 2 xbole keje pantas kena buat dgn hati² tkut kuku patah haha...macam ape jewk!

layan gmbar jOm..tgk diaowg bela kuku panjang berjela..xsusah kew nak bela cam 2..dahla kuku mudah patah!!!

seram jewk tgk warna kuku dia nie!!

siap lukis² kuku bercOrak bagai!

geli pulak mila tgk yg nie..cam cacing Pown ade!
 bila tgk betul² geli pulak mila tgk org² kuku panjang nie..pikir jugak camner diaowg buat keje?ke xbuat keje..camner diaowg makan?diaowg mandi?diaowg masak?diaowg nak B***K Opppss!!! terlebey suda..hahaha..kOwang de pikir x mcm mila pikir..huhuhu.....
cuba kOwang teka tangan mila yg mane?klu teka btul dpt hadiah tau :)


talk 2 my hand-suka ukir inai kt tgn tapi ade org ckp ukiran 2 haram..tapi mila try check kt FATWA..ukiran berunsurkan daun tumbuhan dan bunga dibenarkan...
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 comments:

Scya LollitA said... Click To Reply!

cik scya dlu2 pun slalu kantoi bela kuku haha . tp x elok sbb ibrat kte plhra kndg babi / huk3

Mila Ahmad said... Click To Reply!

hehe..memg la setan pown byk betenggek kat celah kuku 2!

Amirrah Zawani said... Click To Reply!

buat apa simpan kuku panjang2 sangat mcm gambar tu,, macam agak menyusahkan je bila nk buat apa2.. kan kan :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

memg menyusahkan pown!
apela kelebihan bela kuku nie?
cantek kew?

azi nur said... Click To Reply!

omygod....geli a...

combi said... Click To Reply!

uish..takot tgk kuku panjang cam2..buat ape la simpan sampai cam2..menyusahkan..lagi satu..geli dowh!

chemay said... Click To Reply!

eeee
geli tgk orang kuku panjang2 niee
macam pengotor kann

Mila Ahmad said... Click To Reply!

haa kan?mcm pengotor jerk
ape yg diaowg rasa bila org laen tgk dia cam jijik..bangga ke?

Mila Ahmad said... Click To Reply!

combi-bagi diaowg bela kuku 2 sesuatu yg membanggakan...mila tgk pown mila geli eeeuuwwww...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

combi-mila pown geli (~_ O)

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

geli lar tengok kuku2 yang panjang tu..tak rimas ker derang EK..huhu

Mila Ahmad said... Click To Reply!

ntah ler diaowg nie..
mila tgk pown geli even bela cantek mane pOwn
still pengOtor gak...

BΛBYDIΣRΛツ said... Click To Reply!

eeuiwwww ~ gelinye tgk kuku2 panjang dlm gambar kat atas itu -.- For what nak bela kuku pnjang sangat macam itu ? Menjijikkan ada larh -.- hmmm , sebenarnya tak salah pun kalau nak bela kuku panjang tapi yang pasti kena pandai jaga kebersihan kuku panjang tersebut :) Kalau kuku panjang sangat macam dalam gambar itu , haishh memang semua orang pun geli -.-

Mila Ahmad said... Click To Reply!

2la kan?pelik² owg barat nie..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

btul 2 setuju sgt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...