Terima Kasih Sudi Like

Friday, May 27, 2011

tanda² lelaki ini merbahaya!

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

ari nie nak tulis entry dgn kadar kelajuan yg melampau bukan maen sebb masa mencemburui aku.sO strait tO de pOint penulis buku BUT HE SAYS HE LOVES ME : HOW TO AVOID BEING TRAPPED IN MANIPULATIVE RELATIONSHIP, DINA MC MILLAN telah memberikan tip ttg lelaki yg merbahaya untuk kOwang² dampingi:-

  • suka mengungkit kesalahan anda -biasa org mcm nie kan ego dia bapak tinggi slh org je nmpk slh sendiri  pandai tutup kan, hipokritla cam 2
  • menghadkan kehidupan sosial anda dan merasakan anda adalah tanggungjawab si dia sepenuhnya - xsuka laki camni, mengongkong xtntu pasal klu dia sosial xpe kita xbole ala time bercinta bolehla nk take care bagai bila ank dah berderet is3 kemana ank kemana 
  • suka memaki hamun apabila keinginan tidak tercapai walaupun hal tersebut tidak ada kaitan dgn anda-lelaki jenis mcm nie mesti panas baran!kang xpasal² kita jadi mangsa kehamukan mereka lak!jaga² cik salmah haha...
  • mengubah penampilan anda yang tidak berpadanan dgn diri anda- klu surh berubh ke arah kebaikan xpela boleh jerk nk buat dptlah pahala gak kan tpi klu berubah dari bertudung ke free hair 2 memg xbtul la kan.sepatutnya terimalah seadanya
talk 2 my hand :giler suka ayt nie mendalam beb!


 


               
                                                                                       
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

teyn teyn said... Click To Reply!

naseb baek bf kite takde ciri2 tu . hehe

hai . join u here. keep in touch :)

anis said... Click To Reply!

anis singgah sini baca entri tanda2 lelaki berbahaya... hihihi cik mila, kamo sweet, anis follow kamo yer..

NURUL NAJWA said... Click To Reply!

HAHA,nseb bek xda bf.. selamat cket.. hoho

unieMARKS :) said... Click To Reply!

kalau laki yg nak ubah ubah tuh mang takbole blah ! bfore declare tudiaaa . i terima u apa adanya . dah 2 3 bulan . eh i tak suka u macam ni . bagi macam tuh la .ewwwwwww groooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos ! haha

Black_roses92 said... Click To Reply!

so, terima lah seseorang tu sekadar diri nya tuh.. tak perlu nak ubah2, if be better, tak pe. kalau makin teruk, nauzubillah la kan.. :)
cinta kalau sebab paras rupa, esok lusa, dia tua, kerepot gak.. haha

khairul said... Click To Reply!

sy ok kot ..hehe

NURUL AINI NORAZMAN said... Click To Reply!

sykur,.xde ciri2 mcm ni kat dia,.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...