Terima Kasih Sudi Like

Friday, August 12, 2011

1# - Benda yg anda buat masa anda sorg-sorg

www.tips-fb.com

assalamualaikum,

yeah!ari ni 1st day aku buat cabaran yg mencabar..ape benda aku ckp ni?jgn nak cabar sgt eih...ekekeke..Oke berhenti mengarut...cepat jawab soalan kat atas 2 sebelum kO kena tempeleng dgn bOs lapanbOlasjuta kali sebab xbuat kerja yg diberikan Oleh beliau...ayat sistematik aku tulis T______T.

Benda yang aku buat masa aku sorg² kan?kan? ialah main masak²..ahahaha..eih x..x..aku tipu..sila percaya :p.rasanyakan aku jarang buat benda sOrg2 sebab setiap hari aku dikelilingi oleh org² yg setia menemani ku sepanjang masa FB, Blog member² keluarga dan En tunang *even kami berjauhan*kiranya memg jarang nak bOsan dan sorg² la...


Jadual sentiasa dipenuhi dgn aktiviti yg tidak berfaedah muahaha...chOiiila..aku bukan begitu dOng...aku ni seOrang yg rajin..tekan butang lif dgn sendiri :p..ari² idup aku keje jerk..xde Non stOp macam rObot..xcaya???jgn tnya aku..sebab aku akan ckp betul..betul...betul...aku nak kumpul duit bebanyak pas 2 kan.aku nak abeskan duit yg 'ramai' 2 dlm masa xsampai 1 jam bole x?

Kalau kOwang kan?kowg suka buat apa er bila sorg² atau bosan xde pe nak buat?rasa mcm sama maksud jerk ayat 2 kan?kan?maaflah BM saya B3 ekekekeke...kat umah duk speaking jawa jerk..:p .Mari kita share sesame er..tingglkan komen Kowg kat bawah er..sekian terima kasih

talk 2 my hand : [indah hidup ku kini walaupun keje sampai rOsak..percaya x? ( * ____ * )]
               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

16 comments:

nuha ahmad said... Click To Reply!

ko ape pun tak boleh...sebab sume bende mesti buat dengan adik ko yg comel ni...kan?kan?
ngaku sekarang....hahaha

Mila Ahmad said... Click To Reply!

aku kan kakak mestila kena teman haha..:p

khairul said... Click To Reply!

klu dok sorang2..hmm...basuh beskal @ korek hidong kot hahahaa

anismelon said... Click To Reply!

best kan kalo hidup sentiasa dikelilingi oleh org org tersyg..heee..kalau anis sorg sorg..mmg selalu sorg pon..kalo xon9 berangan..weee

khaifaiz said... Click To Reply!

basuh kaki la kud kalu sorang2...

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

kalau sorang2 suker mengemas rumah... eerr...kalau tak tido tanpa gangguan..!!! huhu

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... Click To Reply!

kalau sorang2 maera maen makeup-makeup =)

ThenxQue Alexzhae said... Click To Reply!

kalau aku sorang2 kan ,,,,
aku akan menari depan cermin besar kat rumah ..
sambil memperagakan pelbagai fesyen ...
heheheheh

man yusoef said... Click To Reply!

suka baca buku..hahaha..adeh skemanya jawapan..hahaha

eh yang ANUGERAH TERBAIK tu kan, sy suggest letak kat bhgian bawah..sebab pnjgn sgt list tu..penat nak skroll XD..just bg cadangan jek

Aimie Diyanna Benignant said... Click To Reply!

Kalau sorang2 saya selalu berambar dan uploud dalam blog fashionholic saya.

ini link blog mereka
hanis: http://hazanis.blogspot.com
syamsina: http://strawberryna76.blogspot.com/

Jangan Lupa Follow saya k. Hihi tak paksa.

Elie Lily said... Click To Reply!

webcam sorng2 pun best kott!hehe

senyumSOYA said... Click To Reply!

duk sorang2? tdoq..^^"

sifu im said... Click To Reply!

korek idong la..tpi ni bulan puasa..mmg xleh..haha

Heidi Shafiq said... Click To Reply!

mengaji.. :P

hana sudradjat said... Click To Reply!

kalau sorang2 ,saya suka mengarang :) atau merepek sorang2 dengan kucing.

Mya said... Click To Reply!

kalo x surfing bc novel kot. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...