Terima Kasih Sudi Like

Friday, August 19, 2011

#5 perkara yg anda paling benci terhadap lelaki / perempuan

www.tips-fb.com

assalamualaikum,

memandangkan aku seorang wanita yang lemah lembut lagi ayu, ceh! ayat badget goOd jekan, aku mestilah memilih lelaki utk dikritik, sebabnya kami berlainan spesies ye dak???

setiap manusia yg dilahirkan di muka bumi ni memg xsempurna, tapi kita bole perbaiki kelemahan yg ada dan menjadikan ia lebih baik dari sebelumnya kan? kalau kowang nak tahu perkara yg paling aku benci terhadap lelaki bole baca SINI.

Kalau ditanya pada wanita² diluar sama pown mereka akan mengganguk kan kepala lapanbOlasratus tanda setuju.Bukanlah semua lelaki bersifat begitu..hanyalah segelintir tapi wanita seperti aku ye...seperti aku org lain aku xtau...sebabnye rambut sama itam tapi hati lain²  aku memg paling benci lelaki bersikap begini. Banyak lagi perkara yg aku kurang gemar tentang sikap lelaki, tapi xnakla keluarkan semua t xpasal² blog aku kena banned dgn blogger lelaki..xmO ye kawan² we are friend's kan?kan?

Aku sekadar bercakap ape yg aku rasa patut nak cakap memg  xde niat lain..cuma nak share kan pada semua ape yg perempuan kurang suka pada sesetengah lelaki..Wahai lelaki sekalian harapnya lepas nie kOwang boleh perbaiki sedikit sikap anda ye???kalau lelaki yg ade xsuka sikap sesetengah perempuan bolehla utarakan jawapan anda disini ya....


               


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 comments:

BLADE EDGE said... Click To Reply!

Assalamualaikum...



SELAMAT BERPUASA

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

khairul said... Click To Reply!

satu saja sy nk kata kt org pompuan ni Mila...sy x suka yg suka merajuk..boring 1
Mila kuat merajuk ?

Mila Ahmad said... Click To Reply!

abg khairul-dulu ye slalu merajuk lani dah matang dpt lak tunang matang lagilah xbole majuk..klu majuk pujuklah sensorg hahaha..xde sape nk pujuk pown!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...