Terima Kasih Sudi Like

Thursday, August 18, 2011

#4 sebelum tido anda buat apa?

www.tips-fb.com

assalamualaikum,

mungkin kamu, kamu, dan kamu penah mimpi yang indah kan? bukan mimpi basah tau, tu utk org2 yg dah melangkah ke alam 'akil baligh' kowang dah akil baligh ke? aku belum lagi - . =' cakap dgn xbersalahnya muahahaha...Oke aku memg suka menipu?kOwang percaya x?sila percaya ( ^ ___ ^ )

Biasanya kalau kaw org b4 tido apa kowang suka buat? nyanyi? korek idung? ke isap ibu jari ? eih ade ke org yg tua bangka cam gitu? kalau ada aku nak bg upah dua pulOh sen...dua pulOh sen ngeh..ngeh..ngeh...

Kalau aku jarang xbole tido sebab setiap hari adalah hari yg memenatkan jadi bila dapat tilam dgn bantal busuk yg duapuluhlapanratus kaw2 bau harumnya confirm bole tido sambil mimpi kawin dgn anak raja wink...wink...wink...

tidur
jgn tidur mcm ni ye kawan² buruk bebenO!

b4 tido aku akan pastikan muka dlm keadaan bersih, klu rajin sapu losyen baby john'son kt tgn dan kaki tp biasa x berape rajinla huhu...kalau tido mesti padam lampu jimat elektrik sebab bil elektrik da mahal hehe... xdan nak korek bijih timah aku dah lena dibuai mimpi indah yang syahdu ( * ____@ )

talk 2 my hand : [Kowang buat ape sebelum tido? ]





♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

eRa97 said... Click To Reply!

sebelum tidur, era mesti dengar radio dahulu... hik3..

meaw said... Click To Reply!

sebelum tido,masuk bilik ayo,kencing,pastu gosok gigi pastu tutup lampu bilik pastu baca doa pastu tido dengan tersenyum :D

Taufan Bin Ribut said... Click To Reply!

sebelum tido best main teng2...


Entri Terkini :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

Entri terdahulu :Kad raya vs Postman

Azar Azlan said... Click To Reply!

mesti la tutup mata. :D

abah khalisha said... Click To Reply!

Kan abah ckp td dlm muka buku, abah korek hidung bagi bersih dl..dah seharian tidak dapat korek kerana berpuasa.hehehe
Nostalgia Lagu Raya dan Anda

Akitoboron Nuarism said... Click To Reply!

sblom tdo, wish gudnite kt sume member2 dlu. hehe

✿....rossa alina....✿ said... Click To Reply!

sebelum tido buat ape??korek2 idong la.. kihkihkih

NOOR FATIN said... Click To Reply!

sms dgn buah hati lepas tu tertido. ahaks

difficult easy. said... Click To Reply!

baca doa. hik. pastu, goyang goyang kaki sampai tertido. :D


heyyy, first time singgah sini. :)

Mya said... Click To Reply!

lepas dah gosok gigi, cuci muka and pakai krim serum segala, on9 jap atau membaca. then baru bole tidur hee =)

aLyA_syGS said... Click To Reply!

sebelum tido kene pkir benda gembira,baru boleh tidur...haha ^^

Amirah Idris said... Click To Reply!

makan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...