Terima Kasih Sudi Like

Monday, August 22, 2011

senaman dalam buai

www.tips-fb.com

buai laju² sampai pokok sena
Apa dlm baju sekuntum bunga cina

bunga cina? Ada ke? ke aku salah lagu? hihihi...hentam saje lah labu. Penah ke kowang² dgr senaman dlm buaian. Biasanya bayi jerk yg tido dlm buai tapi skank zaman dah berubah dunia da canggih dewasa pown boleh senaman dlm buaian tau..cumel jerk bunyinye kan?

 Yoga AntiGravity, ilham pakar akrobat dan gimnas, Christopher Harrison. Ia membabitkan senaman beberapa meter daripada lantai menggunakan buaian sutera yg boleh melitupi seseorang, seolah² dia berada dlm lenggai yang damai

Menurut Harrison, dgn berada dlm keadaan terbalik, kepala ke bawah, kaki ke atas, dpt mengimbangi tubuh, meluaskan lagi senaman dan baik utk tulang belakang

Harrison mendapat idea mengenai senaman seumpama itu ketika bermain dgn buaian rajut di sebuah pusat percutian di India pada 1996

talk 2 my hand [senaman bebola pown aku kejap rajin kejap malas ni kan nak buat senaman buaian hentikan jela ( @ ___@ )]







♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

NOOR FATIN said... Click To Reply!

ala bestnyaa!! kalau berat, bleh putus spring. ekekek

khairul said... Click To Reply!

lagi best klu naik buaian ni kt tepi pantai...boleh tido spi meleleh ayaq lioq basi ni kah3

Hunnym Syot 美智子 said... Click To Reply!

bulan pose.. malas nak senaman ney.. hehe :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/tidak-dan-seterusnya-tidak.html

Mior Syabab said... Click To Reply!

main boyan? senaman? hahaha. boyan ni bukan tempat jayun diri tinggi2 ke..hehe

milo said... Click To Reply!

sonoknye tido dalam buai mesti nyenyak..tu pun senaman gak,,hehehe :P

ciK nAzyFaH said... Click To Reply!

silap2 bukan besenam...tetido trus lam buai huhu~

Aziemah Gekozen said... Click To Reply!

haha..pernah tengok senaman nie dalam Star King...bezt giler. Yg penting senaman nie boleh kurangkan kedutan kat muka...beztnyer

syakey said... Click To Reply!

cam best je,ley rasa macam terbang :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...