Terima Kasih Sudi Like

Thursday, December 15, 2011

3rd day- back to the KL

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Walaupun dah berada kat cherating selama 3 hari 2 malam memg aku xkan puas rasa kejap jerk macam nak bercuti lagi tapi ape kan daya tuntutan kerja melebihi segalanya. Lepas nie xtaulah ntah bila nak pergi bercuti lagi. Mengadap kerja yang menimbun dengan hiruk-pikuk di bandaraya tu kadang2 membuatkan aku jadi stress dan menginginkan suasana di kampung. Tapi dah rezeki kat bandar kan, so go On jela mungkin ade hikmahnya kan? kan?

Kalau sewaktu pergi ke Cherating aku naik kenderaan awam, tapi bila aku nak berangkat pulang ke KL, En tunang 'mengofferkan' diri utk hantar aku ke KL memandangkan beliau bercuti selama 4 hari bermula sabtu. Makanya langkah kananlah aku kan, org dah offer kita ape lagi tanpa banyak fikir bersetujuinye pun hahaha... Dan ape yang bestnye beliau berjanji utk bawak aku p IKEA dan menikmati meatballs di sana heeee..sangatlah mengujakan.






Bertolak dalam pukul 11.00 a.m macam tu, sampai KL dalam pukul 2.00 p.m, b4 meninggalkan Hotel Legend, Cherating sempatlah melayangkan secebis nota buat en tunang dan all staff kat sana ^________^


Nak baca ape aku tulis? heeee..e2 rahsia..tapi korang akan dapat baca time wordless wednesday k. So tunggu jela ea ^______^ tapi ceyes memg best percutian kali nie mungkin sebab status aku sebagai tunangan org dan bercuti dengan En tunang di tempat keje beliau huhu...

Sebagai kenangan aku adelah beli sedikit souvenir untuk family dan  rakan² sepejabat.  Takdelah beli byk tapi adalah sikt sebagai tanda kenangan pernah dtg ke sini.

Kalau kat IKEA lak xde lak nak tangkap gambar sebab ramai sgt orang berpusu-pusu kat situ so sebagai tanda yang aku dah pernah dtg ke IKEA aku bawaklah balik pensil dari IKEA, so lepas ni xdelah jakun dah bila org tanya dah sampai IKEA ke belum, dan paling penting sekali aku dah rasa meatballs di IKEA terbaek r makanan tu, hihi ^________^


               


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 comments:

Elie Lily said... Click To Reply!

souvernir untuk elie, ada tak? hehe

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

tak pernah sampai sana lagi..
cherating memang cantik..
best, best...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

cantik kak banyak resort kowt..

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

ok...cuti dah habis.. sila sambung keje yerkk..hehehhehe

Nurul Iman Rosman said... Click To Reply!

cherating dekat dengan rumah saye.
heee :D

Mila Ahmad said... Click To Reply!

eh yeke?cherating best kan? byk keropok!

khairul said... Click To Reply!

beli apa kat abg ?

Mrs. Lady's Stylo Closet said... Click To Reply!

Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

abg khairul- xde beli ape pun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...