Terima Kasih Sudi Like

Thursday, December 8, 2011

sandel bunga sakura utk holiday!

www.tips-fb.com

Assalammualaikum,

Besok baru start bercuti tapi ari ni aku dah lemau gila-gila plus mengantuk yang teramat! Sampai² opis jerk aku terus sambung membuta haha... Keje jgn cakap memg xkan habes malah berlambak² atas meja aku ni. Esok nak bercuti xsure boleh siapkan semua or x. Kalau tak staff lain akan abeskan keje aku. Bagus tak ???? sengaja je bagi diaowang keje kalau tak nanti mengular jerk.

Nak p holiday ni baru aku teringat aku xde sandel adeh!!! T_____________T kebanyakkan kasut aku flat shoes dan kasut formal utk aku pergi keje jela. So merancang utk membazirkan duit lagilah kan. Aku pilih sandel sebab pikir nak p holiday xkan nak kai heel pulak kan macam xselesa lagipun nak jalan-jalan of cozlah sandel sangat sesuai.

Besok nak bercuti baru petang semalam aku mencari kasut xbanyak kedai yang aku masuk, sebab penat sangat balik keje dah pukul 6 then masuk beberapa kedai terus decide nak pakai sandel sebab designnya cantik dan sesuai utk ke pantai.




Heee.. pantai ??? yes, kali ni aku bercuti aku decide nak pergi pantai dekat pantai timur, dekat mane ??? next entry baru aku bagitahu, cuti pun xlama pergi sana dalam 3 hari 2 malam jerk, Harap besok aku sampai dengan selamat ke destinasi yang dituju


               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

waauu..nak g bercuti ke? bestnyerrr.. nak ikut..nak ikut.. hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

ye, cik mOon nak pegi bercuti heeee..
jom-jom...

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

seronok nyer nak bercoti..!!! gi pantai pulak tu..dah lamer teringin nak pergi pantai sejak pegnan ni..tapi tak kesampaian lagi..neway..selamat bercuti dear..selamat pergi dan kembali..:)

NOOR FATIN said... Click To Reply!

cantiknya! berapa rm?

Mila Ahmad said... Click To Reply!

fatin- cuma rm45.90 jerk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...