Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, December 28, 2011

cuaknya weii!!!

www.tips-fb.com

Apa yang korang rasa terutama  kaum hawa bila menghadapi saat dimana tayar kereta korang bulat dah jadi separuh bulat campur petak a.k.a bocor mesti korang cuak kan? macam tu gak aku pertama kali menghadapinya memg cuak gila beb! perkara yang aku terbayang bila aku mula pegang kereta... da pun terjadi, mujurlah benda ni berlaku masa aku kat opis, klu kat tgh jalan lagilah cuak triple3

Dengan gaya paling coOl tapi dalam hati je yang tahu perasaan cuak aku 1st thing aku buat adalah call abg aku even aku tau dia pegi shah alam amek adik aku dari poli, saje nak bagitahu, sebab aku tahu abg aku xkan biar adik dia, second baru mintak tolong kawan hehe...kebetulan masih ada staff kat opis walaupun dah lewat pukul 6.30 petang, dengan hujan renyai-renyai lagi.

TQ abg hanif sudi tukar tayar kereta saya!
tu nampak kena skru!
Besoknya aku nak balik kampung, dahla dah petang sampai umah dah malam mane ada kedai tayar bukak lagi, mujur aku memg ada tayar spare tapi untuk balik kampung keesokkan harinya aku mesti tampal atau tukar tayar baru, macam xconfident nak jalan jauh tayar xelok camnie.

Siap je tukar tayar kereta hujan turun lebat gila ko tau. Jalanraya sesak. hai nasiblah badan. Dugaan ni baru sedikit tapi dah mengeluh kan aishhh... xelok tu! tapi alhamdulillah aku selamat sampai dan pulang kembali ke kl dengan selamat ^_________^

Mailah singgah blog B2B aku ye mila-ahmad.blogspot.com




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

tayar bocor ok agi..kalau minyak habes tengah2 jalan lagi panik..!![pengalaman ;p]

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

alhamdulillah.. selamat juga kan.. :)

fyna said... Click To Reply!

sis pun tak tau nak tukar tayar macam mana =.=

khairul said... Click To Reply!

seb baik ada cik abag kan

Mila Ahmad said... Click To Reply!

kak aty-orang kalau tinggal satu takuk memg akan isi bagi penuh

cik Moon-tula alhamdulillah xde pape

kak fyna-kena blaja kak hehe..

abg khairul-sek baek ade abg ni boleh tolong heee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...