Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, December 20, 2011

bikin spoil lah ini 'benda'

www.tips-fb.com

Assalammualaikum,

pagi² lagi dah nak up entry sebab aku tau lepas nie aku akan bizi maklumlah semalam aku bercuti hantar adik aku mendaftar di Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA). So lepas je update entry n selesaikan kerja-kerja yang bertangguh aku akan melakukan blogwalking dan berbalas komen pada yang sudi drop komen kat blog aku nie ^_________^.


Tau x apa yang aku nak cerita kan nie? xtau ??? oke fine aku bagitahu aitu kan aku p bercuti, overall semua sangat best dan mengujakan diri ku bila berada disana. Sangat best view yang cntik pantai yang mempunyai pasir yang halus memg syOk woOO even musim tengkujuh. Tapi satu ni jelah yang bikin spoilkan moOd aku tuha tandas yang kat atas tula T______________T kenapa aku ckp spoil ???

 Nampak dah skank, tandas ni xde paip kau tau, ia hanya dibekalkan dengan benda yang kecik tuha jadi setiap kali bila nak buang air kecil atau besar hanya menggunakan air tu jela, very de spoil moOd la..memg xpuas, aku heranlah nape xde paip air kat tandas tu, bathroom memg best ada bath tub ade shower tapi xde paip cne nak amek air sembahyang, even ada singki pun xkan nak cuci kaki kena angkat kaki naik singki lak kan? Kalau ye pun nak jimat air janganlah sampai xde paip air, ni first time aku guna tandas camni, memg cuak giler tapi xpela kan pengalaman tu kO hado??? muahaha...Mungkin ada yang xtahu aku bercuti kat mane ari tu, then nak tgk gambar sepanjang berada di sana korang boleh jerk klik entry kat bawah nie :-




MOod : tgh modified blog bride to be nie, nanti dah siap korang singgah ye ^___________^
               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

khairul said... Click To Reply!

mmg spoil la

~~Ticer Wann~~ said... Click To Reply!

byk betul toilet cmtu sekarang ni.. tensen je time nk berhajat tu...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

tula dah byk tandas camnie tapi baru 1s time jumpa *______*

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

sekarang kat mall2 kat kl suker wat public toilet macam ni..tak suker ar..selalu nanti tekena kat tempat lain..kat baju n seluar...ggggrrrr...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

tau xpe, tensiOn larh...

FarhanaLicious said... Click To Reply!

macam pelik je. hihihi

mysara ramlan said... Click To Reply!

menyusahkan tau toilet camtu!! saket hati!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...