Terima Kasih Sudi Like

Monday, December 5, 2011

macam nak create blog b2b lah!

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

macam dah lama x update entry kan? acely bukan malas tapi terlebih rajin memfokuskan diri terhadap dunia kerjaya ceewaaahh ....series aku xtipu lanie memg banyak keje dengan tender yang berduyun² datang macam ikan lumba-lumba dan sehingga memaksa diriku bekerja di hari minggu . Sadis kan ? T_____________T

Hari ni agak clear dan lancar tanpa traffic jammed mcm selalu² tu yg awaz buatkan aku stress atas jalan sebabnya budak masih berrcuti dan juga bos aku outstation ke Sabah, jadi arinie aku agak rilex sedikit even ada kerja yang perlu diselesaikan.

Bila tengok orang yg nak melangkah ke alam perkahwinan mcm best jekan? aku lak yg macam eksited tengok preparation diaowang, that y aku teringin pulak nak create blog khas utk preparation wedding aku yang xsampai 6 bulan.
Eh 6 bulan lagi ??? adesss nape rasa macam sekejap jerk , dulu b4 tunang 6 bulan tu rasa lama sangat, ni tak cepatnya masa berlalu sampai xsedar dah jadi tunangan org selama 6 bulan. Mana taknya masing² sibuk dgn urusan masing² sedar² dah nak bertukar status pun kami. 

Kami xmacam orang lain bercinta sakan, kami disatukan atas pilihan keluarga, jadi memg xbercinta langsung memandangkan kami berjauhan. Tapi aku jenis yang xmengongkong atau sentiasa nak berkepit setiap masa sebab aku sendiri xde masa utk diri sendiri apetah lagi dgn En tunang . En tunang juga seorang yg sangat bizi dengan kerja so memg kitaorang xbape nak contact

Tapi diantara kami masih ada sifat² seperti pasangan yang lain, kepercayaan dlm sesuatu hubungan tu memg kami titik beratkan even kami jauh tpi kami percaya antara satu sama lain , keperihatinan kedua-dua belah family juga menyebabkan kami mampu menjaga hubungan ni.

Biasanya kalau kami berhubung pun berbincang tentang isu persiapan perkahwinan. Yang bestnye walaupun dia secibuk mana pun setiap kali aku beri cadangan mesti en tunang bersetuju tanpa ada bantahan best Wooo. memg bahagia heee...  sporting beb! itu kelebihan dia ^__________^

Nama pun persiapan kahwin mestilah perempuan lebih over dari lelaki kan ? bohonglah kalau ade pempuan yg kat luar sana xnak merealisasikan impian utk berkahwin seperti yg dirancang of cozlah semua nak ? tapi mungkin cara yg berbeza² bagi aku selagi kita mampu kita teruskan xde ape yg mustahil yang penting xde pembaziran dan sifat riak dalam diri, nak tunjukkan yg kita gah buat majlis tu nanti.

Memg ceyes aku nak buat blog b2b dlm masa yg terdekat ni, InsyaAllah ! Mungkin selepas aku pergi bercuti, sedang menghitung hari je utk bercuti ke sebelah timur, kat mana ??? tunggu ye...
 talk 2 my hand : [ mengumpulkan prOp utk pre-wedding ]
 
               




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 comments:

mizzkechique said... Click To Reply!

berdebar x?? hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

berdebar tu x tapi serabutlah nak buat yang mana dulu!

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

6 bulan..tak lame tu..heheh..biasenyer blog kite akan ikut keadaan semasa kite.. kalau nak kawen..memang sibuk cerite pasal kawen jer..kalau nak beranak nanti pon macam tu gak..heheh...macam akak ar..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...