Terima Kasih Sudi Like

Monday, December 3, 2012

Berjimba di hari sabtu

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

Kemanakah gerangannya aku hari Sabtu hari tu, cer teka ? cer teka ? Lambat biar aku bagitahu dulu ngehngehngeh..Aku p Wangsa Walk je huhu..Buat ape kat sana ? main luncur ais kau..eh tak-tak aku p sana sebab nak tengok movie a.k.a tengok wayang. Sambil tu cuci-cuci mata aku yang dah kabur ni haaa...*kaburlah sangat padahal nak membuang duit yang ramai tu kennnnnnn*



Release Date: (35MM) 29 Nov 2012
Language:Malay
Subtitle:
Genre:Comedy / Romance
Running Time: (35MM) 95 minutes
Director:MP Roslin
Cast:Jep Sepah, Shuib Sepah, Mamat Sepah, Anzalna Nasir, Jehan Miskin, Ramona Zamzam, Azrul Raja Lawak, Pak Yus Rajalawak, Shiro Rajalawak, Talha Rajalawak
Synopsis:
“Sepah The Movie”, mengisahkan ragam tiga lelaki bujang yang bekerja di sebuah kilang elektronik. Jep, Shuib dan Mamat berkawan rapat sejak dari kecil dan mempunyai hobi yang sama iaitu obses dengan sukan motor lasak atau motor cross. Mereka yang dikenali sebagai ’Sepah’ merupakan juara sukan tersebut di sekitar Johor Bahru. Dalam pada itu, mereka menghadapi peristiwa yang telah melahirkan konflik persahabatan mereka. Munculnya seorang gadis cantik bernama “ Ayu sofea “ ,yang bertugas dibahagian “Training “ (trainer) dikilang elektronik tempat mereka bekerja. Pelbagai strategi dan juga ragam tiga lelaki bujang ini didalam situasi untuk memenangi hati “ Ayu sofea”. Ayu bagaimanapun pandai menyesuaikan diri bila berhadapan dengan kerenah dan juga ragam tiga bujang Sepah ini . Terjadilah sketsa serta babak-babak yang kelihatan membodohkan diri sendiri serta buli membuli sewaktu tiga bujang itu mengatur strategi. Namun semuanya gagal.
Antara jalan cerita Sepah the Movie tu ye. Best giler tau tak ! Putus urat kentut aku tengok cete ni. Puas atilah tengok xrugi beli tiket memahal heee~~~Aku syorkan pada korang yang mane belum tengok, tengoklah ye confirm ketawa korang terburai.
Muka bahagia nak tengok wayang haha...
Alang-alang dah sampai Wangsa Walk rugilah kalau tak tawaf satu bangunan tu lagipun bukan senang nak jejak kaki kat sini sebabnya aku ni tersangatlah malas nak drive ke sini selalu parking penuh tau. Jusco AU2 tu pun boleh dibilang dengan jari berapa kali pegi makanya dikesempatan ini aku round2 the world lah ! Hasilnya aku berjaya rembat 2 beg tangan untuk bawak g kerja hoho...Kemain meriah kan sampai dua sekali rembatannya  tamak haloba itu aku, lepas tu bila xpakai terperosok beg tu bawah katil, kejam kau ! kau kejam !. 

Taraaaaaaaaaaa....hasil rembatan.....


Terima kasih pada diri sendiri sebab dah berjaya abeskan $$$ dalam masa satu hari hehe...Apa yang penting kepuasan dalam diri terserlah haha....motif ko nak cakap cenggitu??????-.='


talk to my hand : mari kita sama-sama pasang azam untuk tahun baru :)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

izfanora said... Click To Reply!

tertekan tgk korg dating.. waaa..

MizzTina said... Click To Reply!

ala..nk tgk gak..tp kompom bf akak xmo tgk.. sedey..

cntik enbeg!!

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@izfanorasabar ye mak. turn ko akan dtg jugak !

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@MizzTinaayat kasi powerlah kak ,

Innanie | Ariffin said... Click To Reply!

untungnyaaa dia!

::EIDA:: said... Click To Reply!

Ida tunggu cd jelaaaa.. hubby ida bukan suka tengok citer melayu.. budjet omputihhhh.. puiiii

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Wahhh wahhh wahhhhh..
Tapi comel laa beg tu.! :D
Tahniah jugak eiqa ucapkan, ekkekee

Lynn Hamzah said... Click To Reply!

dah lama x merasa tgk wayang...huhuhu...

Mrs Lurve said... Click To Reply!

beg no2 tue cantik..
last tgk wayang cite snowhite, pas2 susah dh nak pujuk en hubby

NM03 said... Click To Reply!

nak tgk nak tgk nak tgk jugak!!!!!

nadia said... Click To Reply!

amboiiiii, dua terussssss! :)))

Yuliana Wahit said... Click To Reply!

wahh jeles ngn beg tuh.. nak jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...