Terima Kasih Sudi Like

Friday, December 7, 2012

Primadona

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

Ko tau aku suka sangat tengok rancangan Primadona tu, alaaa cerita yang 4 orang pengacara terdiri daripada artis yang hot-hot tulah. Rancangan ni bersiaran pada hari jumaat secara langsung di saluran prima 105 dan saluran mustika HD 134 jam 9.00 malam. Haaa malam nilah, jomlah kita tengok reramai ~~

Rancangan ini mengetengahkan isu semasa dari perspektif wanita. Rancangan ini dihoskan oleh 4 artis terkemuka iaitu Raja Azura, Erra Fazira, Rozita Che Wan dan Ziela Jalil. Bagi aku memg best rancangan ni sempoi, penuh dengan gelak ketawa.


Banyak artis yang diaowang invite tau. Kalau nak tau sapa artis malam ni, korang tunggulah rancangan ni jam 9.00 malam ni. Apa yang buatkan aku tertarik nak tengok rancangan ni hos-hos suma cantik-cantik belaka lebih-lebih lagi Erra Fazira meletop abes heee~~~

Lepas tengok Primadona boleh terus sambung tengok rancangan Maharaja Lawak Mega 2012 huhu...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

yana lyana said... Click To Reply!

sama lah..suka tengok primadona ni..pengacara semua vogues..hee

::EIDA:: said... Click To Reply!

Ida pun suka tengok.. bersambung sambung.. setiap jumaat memang malam tivi ida kongke! heehhehe

nadia said... Click To Reply!

nadia pernah tgk sekali je babe. masa tajuk tentang ibu. artis jemputan dia malik noor. perghh, wa menangis babe. sedih sanagtttt dengar kisah dorang ni sebenarnya.

Ibu Lala said... Click To Reply!

tak pernah tengok lagi program ni...

khairul hassan said... Click To Reply!

suka tgk RLM

Wan Afzan said... Click To Reply!

suka gak tgk.. pengacara semua meletop!

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Erra dari dulu woww.!!! :D
Tapi eiqa x tengok la pulak,hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...