Terima Kasih Sudi Like

Monday, December 31, 2012

www.milaahmad.my

www.tips-fb.com

Salam



Mungkin ada yang perasan mungkin ada yang tak dimana URL blog aku dah ditukar kepada .my. Kalau dulu aku gunakan blogspot tapi kini tidak lagi. Skank aku dah ada domain sendiri huhu...

Dulu bila tengok orang lain ada domain sendiri dalam hati aku cakap macamana diaowang buat erk ? maklumlah aku ni buta it sikit. Nak-nak kurang pendedahan sikit dalam benda-benda macam ni. Skank bila dah berkecimpung dalam dunia blogger lama-lama kita juga terpengaruh.

Bila ada peluang depan mata yang terbentang luas takkan kita nak lepaskan ye dak ? inilah masanya gunakan peluang yang ada heee~~~ Dengan bantuan seorang kawan aku yang baik sgt ni, sanggup pulak tolong blog aku tukar jadi www.milaahmad.my, makanya secara rasmi url blog ini adalah :

www.milaahmad.my

 Terima kasih banyak-banyak tau ieda sebab tolong aku, Domain ni aku dapat free!!! nak tau sape yang bagi ??? ni ha cik adik manis kita ni Innanie, dialah yang bagi secara percuma kepada aku tapi utk tahun ni jela tahun depan aku kena bayar RM20/ year okela tu kan ? takdelah mahal sangat.

Mungkin ada diantara korang nak tau apa kelebihannya .my berbanding .com or .net kan ? Nak tau korang terjah sendirilah blog Innanie ye aku malas nak terang. *memang dasar pemalas huh !*. So lepas ni kalau search url blog aku just taip www.milaahmad.my mudah je kan......



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 comments:

Nurul Aini said... Click To Reply!

waaa..bestnya dah tukar..saya tak dapat tukar lagi sebabnya tak dapat2 pun lagi 4 email tu..sobssobs..tahniah. ^__^

abah khalisha said... Click To Reply!

mudah-mudahan.amin

abah khalisha said... Click To Reply!

@abah khalisha samalah AK..dot my juga

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

wahhhh dah bertukar domain.. mantap :)

Cik Ain said... Click To Reply!

wahhh..bergayooo huhu..

Steffany Daph said... Click To Reply!

(: wohhh..dah jadi my. yer. bagusss..
jeles ni tgk org dh ada domain..haahhaa..

MizzTina said... Click To Reply!

Waaaaaa, nk jugakkkk..

Cik Gee said... Click To Reply!

untung dapat tukar... mudah2an dapat up trafic lagi ke blog cik mila kita nih.. amin~~

salam kenal dari cik gee!! hew hew.. :3

::EIDA:: said... Click To Reply!

yeay! lagi ringkas kannnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...