Terima Kasih Sudi Like

Monday, December 31, 2012

Wishlist

www.tips-fb.com



Kat atas ni adalah wishlist untuk tahun 2012, yang bertanda 'right' tu kira dah terlaksanalah impian aku, besok dah nak masuk tahun baru, maknanya kenalah ada wishlist untuk 2013.

Yang mana tidak bertanda 'right' tu akan dibawa kepada wishlist 2013, mudah-mudahan adalah yang bakal terlaksana dalam 2013 nanti, In Sha Allah.

Nak tau apa lagi wishlist aku untuk tahun baru ??? tunggu ya..nanti aku update soon !

Lastly SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU  SEMUA :)







♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

abah khalisha said... Click To Reply!

mudah-mudahan akan tercapai..ha cepat nk tgk yg baru punya

combi said... Click To Reply!

happy new year :)

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Semoga tercapai apa yg Kak Mila impikan untuk 2013, especially cahaya mata. :)

Selamat tahun baru akak yg sempoiiii..!! :D

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

selamat tahun baru, Mila...
seronok dapat kenal & jumpa mila tahun ni,,,
semoga persahabatan kite semua kekal smpai ke akhir hayat k..=)

khairul hassan said... Click To Reply!

abg nk beli moto besaq

MizzTina said... Click To Reply!

Moga apa yg mila hajatkn tercapai...

ct kektus said... Click To Reply!

mudah-mudahan dapai di capai nanti. usaha tangga kejayaan. hehee

-meeSUPERGIRL- said... Click To Reply!

teringin nak buat wishlist . tp satu je. takot wishlist yang disenaraikan tu tak munasabah. diluar keupayaan . haha

GOLD FINGER said... Click To Reply!

Wish u a VERY HAPPY NEW YEAR Fill your life with Happiness & Bright mila...

nadia said... Click To Reply!

paling last palinggggggg malas sama macam yaya :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...