Terima Kasih Sudi Like

Sunday, December 9, 2012

Gambar David Bechkam dan keluarga.

www.tips-fb.com

Salam

Baru ni aku tau anak David Beckham dah 4 orang semuanya. Yang pertama tu dah besar rupanya. Aku mati-mati ingat anak dia 2 orang je, sekali kau 4 dah tau, caya larh.

Suka tengok pasangan romantik ni David Bechkam dan Victoria Posh. Rasanya diaowang artis barat yang masih bertahan mengekalkan hubungan rumahtangga sampai sekarang walaupun kita tau macam-macam gosip yang melanda bintang bola sepak terkemuka David Bechkam.

sumber encik google




Ala cutenye lentok kat daddy ea ;)

 

 Anak David Bechkam yang kecik sekali tu perempuan, cumel sesangat kalau jumpa depan mata confirm aku cubit pipi dia. Teringin juga nak tau apa rahsia hubungan rumahtangga diaowang sampai boleh bertahan sampai hari ini.

 talk to my hand : tetiba teringat kenangan manis lah pulak hihi...


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

khairul hassan said... Click To Reply!

dg la glamer...kaya gila lak tu

nadia said... Click To Reply!

comey gile anak dia kan babe.

Innanie | Ariffin said... Click To Reply!

david beckham lahir 2 may, saya lahir 4 may. nama anak dia yang last gambar tu brooklyn! memang omey! love him

MizzTina said... Click To Reply!

yg paling comel adalah anak pempuan dia..

Cik Wannsury said... Click To Reply!

anak dia kiut beno...

ieda said... Click To Reply!

memang sweet & everlasting love couple kan mereka nie

hurmm anak2 pun dah besar
satu lagi akak suke coule anjelina joliee tuu .. ;))

::EIDA:: said... Click To Reply!

Ida tak suka beckham.. Ida suka couple BradPit... hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...