Terima Kasih Sudi Like

Saturday, December 1, 2012

Baby Boy Berubah Satu Persatu

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and Hello :)

Orang masih tidur diulit mimpi aku lak gigih type entry sebab waktu pagi tak bizi dah tengah hari kang laki aku balik nak mencekik so aku kenalah masak...*masaklah sangat huh !* So amek kesempatan up entry dengan kadar kelajuan 110km/j pheewwww~~~

Balik pada tajuk asal ye, baby boy tu bukan anak aku tau.tau. sebab aku belum beranak ngehngehngeh. Baby boy tu adalah sejenis kenderaan besi beroda empat heeee~~ sesaje gedik nak panggil 'baby boy'. Nak ekutkan aku ni takdelah obses sangat nak make up kan baby boy aku tu jadi BMW ke hape tapi memandangkan aku ni suka sangat berangan dan bercita-cita tinggi walaupun pelajaran takat SPM jerk. Bila berangan tu mesti nak tunaikan impian tu kalau tak hidup aku tak sempurna ceh ! ayat xmenahan kau !

Aku selalu percaya kalau niat kita betul, ikhlas, niat untuk berusaha Allah akan sentiasa lorongkan dan permudahkan. yang penting Berusaha dan jangan putus asa ! Kalau ko tak berusaha ko tunggu je sampai rezeki datang bergolek-golek depan ko memg takkan dpt lah sampai kiamat pun -.='

Perubahan yang berlaku pada baby boy ni sebenarnya tanpa dirancang pun niat tu memg ada ! kan aku ckp aku suka berangan bila berangan aku akan usaha untuk dptkan xkisahla lambat ke cepat ! tapi baby boy ni berubah masa aku lagi 3 bulan nak kawin, memg xsuspect huhu...Alhamdulillah rezeki Allah yang bagi. Sepatutnya entry ni dibuat sebelum kawin lagi tapi masa nak dekat kawin tu aku xaktif blog sebab fokus pada hari besar.

Benda yang aku suka berangan adalah aku nak tukar sport rim kereta aku jadi warna putih. Aku memg suka warna putih sebab putih tu nampak suci jerk. Dulu motor skuter aku pun warna putih gak ! Dalam keadaan yang yakin mcm tak yakin sebab yelah nak kawin kan mesti banyak duit keluar, sebab tu aku xsangka pulak boleh tukar sport rim bagai.

tengok tayar gondol je bila takde sport rim

Selepas ditukar sport rim
Korang tau tak, aku tukar sport rim ni aku pegi dengan bakal pak mertua ! sebab apa bakal  ? masa ni belum kawin lagi. Malu aku, aku yang nak tukar sport rim tapi pak mertua yang beriya nak teman tau. dia yang rekemen kan aku kedai sport rim ni. Katanya murah, murah xmurahla. kira-kira 1.5k la jugak semua hahaha..rim 15inci ye. padahal keta aku sepatutnya guna 14 inci tapi aku ni degil kalau kata nak yang itu yang itu jugak ! sampai pak mertua aku geleng kepala.

gambar owner harus tempek depan baby boy oke ! hahaha
Nak kasi seksi sikit mata ( lampu ) baby boy tu aku bubuhla bulu mata pelesu. tapi mata pelesu ni warna putih hoho...itam xmo ! biar nampak orang dari jauh kelip2 mata pelesu baby boy aku haha...kete je pun bukan orang ko ni. Kalau orang pakai bulu mata pelesu warna putih ate dah senget orang tu gamaknya.

Seksi tak bulu mata i...muahahaha...


Buat kereta tu seingat aku abes dalam 2k aitu sebab bukan sport rim je aku tuka, aku tuka lampu belakang yang pecah masa eksiden sebelum tu, budak motor langgar aku so dia sudah hentam lampu kete akulah. Seriau aku time tu bunyi bukan main kuat lagi dahla ujan. Tapi motor tu xsalah yang salah kereta lain sebab himpit aku ! memg kuang aja huh ! Sek bek aku baik hati budak motor tu nak bayarkan tapi aku xmo ! sebab tangan dia luka darah menitik2 eeee seram ney. Aku rela keluarkan duit aku sendiri cian pulak kat budak motor tu -.='

Lepas ni aku berangan nak bubuh body kit biar nampak baby boy aku yang kecik cemotit ni tiba-tiba dah membesar dengan jayanya haha..dah surver-surver dah tapi duit takde eh bukan takde tapi kurang heee~~~. tengah gigih nak menggali lubang ni harap-haraplah ada rezeki ! doa-doakan ye :)


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

11 comments:

MizzTina said... Click To Reply!

whoaaa..cumil je baby boy anda..seksi gitu.. tp kata boy, nape pakai bulu mata..hahaha.. akak bru nk tkr rim sukan minggu depan.. pttnya hari ni, tp kensel pulak.. cisss

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@MizzTina haha..baby boy lah kak baby girl mcm xkena pulak dgn saya kang org cakap lesbo kuikuikui..

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

wahh tak sabar nk make up cik putih nory tu...hehehehe...smarrttt ooww kete mila...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Nory Zoulkefle tq, tapi kete nory kalau make up lagi smart tau !

khairul hassan said... Click To Reply!

Mila..lepas ni boleh join autoshow abg hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@khairul hassan hoho...jauh lagi tu bang..tak terduit den :P

Ezy Chiaki said... Click To Reply!

comel2 baby boy..
nk tumpang!
hehe

Elie Lily said... Click To Reply!

2k?? maigod! kalau elie, 2k tu nak simpan buat kawen. hehe

izfanora said... Click To Reply!

mmg hebat r mila ni.. kalau za, jgn harap r.. tau bawa je.. :P

onie said... Click To Reply!

aummmmmmmmmmmmmmmmm,seksinya mataaaaa baby boy,aummm

nadia said... Click To Reply!

kalau laa baby boy ni boleh beranak pinak, aku syakkk dia dah bercucu dah sebab kaw patut cite sebelum kaw kawen mila sayanggg ;))
tapi xpe, janji bulu mata baby boy aku lentik habissss. kaw hado? kuikukui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...