Terima Kasih Sudi Like

Friday, July 12, 2013

Akhirnya, suami jugak terjebak ke dunia blogger

www.tips-fb.com

Salam

Nak cerita pasal Krabi rasa malas, mood pun dah jauh ke tengah laut hikhikhikhik...Korang sabar jelah ye dengan kerenah tuan tanah kedaung ni suka-suka je nak update entry suka hati kan ? Mari pasrah bersama -sama tsk...tsk...tsk... T______T

Kalau sebelum ni aku sorang je yang gigih berblogging, gigih sangat kau ni ! Sekarang ni jangan kata bini, laki aku pun terjebak  wey ~ Akhirnya suami jugak terjebak ke dunia blogger haha...

Tapi genre dan style entry kami laki bini totally different. Kalau penulisan aku kan banyak hentam kromo je cakap pun ikut suka hati, ayat tunggang-langgang kadang kat depan kadang kat belakang, laki aku sopan sikit, skema pun ada jugak tapi bagi aku, aku suka baca blog dia walaupun dia nak update satu-satu entry tu makan masa dua tiga hari kihkihkihkih.....

Yang buat lama sangat nak publish tu sebab explanation dia panjang sangat.kaji selidik sampai akar umbi dah macam buat asignment gitu. Kalau aku macam tu pitammm hokeh ! Tak daya den ~ biasalah orang yang dah lama makan garam dari kita ni cara penulisan lebih puitis ! macam aku yang bajet muda sanggggaaaaattttttt ni banyak penggunaan bahasa rojak Rosakkan bahasa -.='

Taknak taip panjang sebab puasa, eh. ada kaitan ke  taip panjang dengan puasa ? entah pape... Jemputlah baca blog suami comel ku haha... Jangan lupa follow tau ! eh,eh bini promote blog laki kuikuikui


Kadang-kadang ada terpikir jugak kalau rasa malas nak update entry copy-paste je dari blog suami. Dia suka review pasal movie mudah bukan kerja isteri haha....itu salah satu sebab kenapa aku paksa dia ada blog sebab idea dia kadang-kadang menarik jugak untuk dikongsi. Kira senang aku dah ada back up entry blog hoho...



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

25 comments:

Mimi Azirah said... Click To Reply!

hahaha...harus terjah nih

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

pasni hubby pun join event la camni hikhikhik..ok mari terjah :)

Sheila Salim said... Click To Reply!

assalamualaikum mila, wahhh welcome to blogger world, hehehe ok pasni jadi pengikut setia mcdee pulak. hahahahaa :P

eimah siti said... Click To Reply!

welcome to the club...heheh

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

caya lah Mcdee..
zul hangat2 taik itik je buat blog..hahahah

pasni klu ade event blogger bolehlah ko heret mcdee skali kan...hehehe

careno said... Click To Reply!

Wawawahh... done folo die... bagus2...

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

hamboih! lepas ni berebut lappy lah nk update.hehehe

AlyzaFisol said... Click To Reply!

lyza terbalik dgn awk...husband start dlu, baru bini...tp kini bini je over update blog, laki i dah pencen...hehehe

puan.mila said... Click To Reply!

syoknya laki bini aktif blog..suami mila xlynnya..

mama3heroo said... Click To Reply!

salam jumaat mila..best nye laki bini blogger..

Anis Shafeera said... Click To Reply!

haha..kak mila..lepas ni dah boleh rebut nak update blog dgn hubby akak dah,,..heheheh

anggun said... Click To Reply!

kekadang kite ni ikot suke jew nak update apew pun..tp lelaki lain ckit..

::EIDA:: said... Click To Reply!

amboiii promote nampakk. kuikukuii

izfanora said... Click To Reply!

best r hr2 citer psl blog kan.. laki za, blogwalking pn xtahu.. hahahaha..

Daniel Blogger said... Click To Reply!

Blogg ini cool, salam saja buat suami Kak Mila :D

http://danforblogg.blogspot.com/

Firdawati Rashidi said... Click To Reply!

Bagusnya bila huby dah follow minat yg sama :)

Remy hazza said... Click To Reply!

wow...laki bini bergabung.... meletop dunia blongging nanti..... keep support each other tau ....

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Tu dia.. Laki bini dah jadi blogger.. Plan baik punya ye Mila.. Nak buat entri incit laki sbg backup.. Kihkihkih!

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Jantik TRENSETTER + FORD FIESTA! ^^,

Lyaa Suriany said... Click To Reply!

OKEH
nk p terjah skrg

♥ CIKZEK ♥ said... Click To Reply!

suami pon dh ikot blogging. haha daebakkk ;)

boni kacak said... Click To Reply!

hahaha.. lepas ni menghadap laptop je lah tu. hahaha

Nadia Johari said... Click To Reply!

kan best suami join sekaki..hehe

Hidayah said... Click To Reply!

Makin rancak la sembang pasal dunia blog lepas nih.. :)

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said... Click To Reply!

wei...panjang bebenor explanationnyer...sampai terus tak payah la ko tgk movie!!ko baca jer ulansan dia!!!hehehe!! all the best to both of u...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...