Terima Kasih Sudi Like

Monday, July 15, 2013

MakeOver Dinding Rumah Secara Percuma Sahaja !

www.tips-fb.com

Salam

Mesti dah tak sabar kan nak tau macamana boleh dapat makeover dinding rumah secara percuma pulak tu. Nilah nak bagitau, meh duk dekat sikit meh, rapatkan saffff kuikuikuikui...Mesti antara korang-korang ni follow blog www.nadiafarahida.com kan. Dia secara officially dah jadik Blogger Manager untuk Wall MakeOver By Na. Kemudian skank ni dengan rasa baik hatinya beliau nak bagi kat korang-korang FREE 3 BUAH RUMAH UNTUK DIMAKEOVER secara percuma ! yessss percuma ! Jangan nak nganga sangat mulut tu kang masuk lalat, ngeeee~~~



3 buah rumah tu mestilah berada di kawasan Kuala Lumpur, Selangor atau Lembah Klang sahaja. Kalau yang rumah sendiri tu dah tentulah bestkan kalau dapat, tapi ni rumah sewa pun boleh, rumah mak abang kakak paklong pakteh pun boleeee jugak tak kesah ~ Kalau nak diikutkan harga setiap makeover dinding yang dibuat bernilai RM500 tapi Wall MakeOver By Na bagi free je kat korang-korang ateeee giler la kalau taknak ye dakkkk ? Jangan kata ko aku pun tergedik-gedik siap joget chicken dance lagi punyalah nak tau ! Plessss tolong bagi kita. Pless...plesss

Stop jangan nak merayu-kayu disini, sekarang aku bagitahu macamana cara korang nak dapatkan makeover free ni, mudah dan senang sangatlahnya pun ~

1. Like facebook fanpage Wall makeover by Na tekan sini.

3. Pilih salah satu gambar design dari facebook fanpage yang korang berkenan untuk buat dekat rumah korang. 

4. Buat 1 entry di blog masing-masing, attachkan sekali design yang korang dah pilih siap-siap dari facebook fanpage Wall makeover by Na tadi dan sambungkan ayat ini, 
" Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana .........................."

Ko karanglah 4 hari 4 malam pun, beliau tak kisah janji ko tunjukkan keihklasan kesungguhan keterujaan korang itu dekat slogan tu.Bagi beliau terharu sikit untung-untung tacing kan terus pilih rumah ko haha...

5. Dah siap entry dengan slogan korang kan boleh tinggalkan link korang dekat SINI 


Orang yang duduk diluar kawasan Kuala Lumpur, Selangor atau Lembah Klang jangan sedih jangan berduka oke, korang masih boleh join jugak, walaupun tak dapat makeover dinding rumah ada hadiah tambahan menanti anda iaitu 6 stensils dengan design yang menarik bernilai RM90. Haaa masih boleh makeover sendiri dekat rumah tau. Best tuuuuu~

Tarikh tutup entry ni pada 18 JULAI 2013 bersamaan hari KHAMIS. So apa tunggu lagi, cepatlah korang buat entry tu tapi jangan lupa follow step-step yang diberikan ye.



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

Mimi Azirah said... Click To Reply!

nak join tpppp kalo deo sndri kompom buruk jd rumah akak..tgn memg tak berseni..hahahha

Aida Syifaa ♥ said... Click To Reply!

penang tkda ke? ahaha btw goodluck akak :D

J.Syazwana said... Click To Reply!

pehhhhhhhhhhh best giler. tapi orang2 bujang ni tak payah ler kot. duduk pon dengan kawan2 je. haha. gud luck!

Nadia Johari said... Click To Reply!

huhh..memng syok..ade baca kat blog nadia..

With Julia said... Click To Reply!

Huwaaa nangis tgk tawaran nih...Umi Qi duk apartment sewa jek...nanti tuan rumah marah plak buh kertas dinding...nyampah tau huwaaaaa

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

tapi rumah betul kat ipoh.so xleh nk join.hahaha boleh ke gitu.hehehe

Hidayah said... Click To Reply!

Nak join..harap sempat la mengarang... :)

boni kacak said... Click To Reply!

pergh.. memang terbaiklah.. hehehe

boni kacak said... Click To Reply!

pergh.. memang terbaiklah..

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

pasni nak joget chicken dance gak depan mila..nak datang umah hahaha..umah akak kalau nak datang meh la..mcm gua..kosong jer ekekeke..

gelak..dalam hati aku nangis..tssskk sbb umah mcm gua wuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...