Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, July 16, 2013

Tahniah, anda follower yang ke 1000

www.tips-fb.com


Hi tawan-tawan. Ayat macam mintak pelempang kahkahkah...

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnianya dapatlah saya..... errrkkkk ~ jap dah kenapa aku macam YB kampung pinang sebatang ni kemain berucap bagai haha.

Eh tak sebenarnya nak cakap eh. nak jerit sebenarnyaaaa eh tak.tak nak taip jelaaaa ni nak bagi tau follower ke 1000 telah dijejaki. wuaaaaaaaaa ini semua poyooooooooo haha dush ! dush !

Korang mesti tak nampak kan follower aku, aku je nampak sebab tu nak poyo sikit. sikit jelaa bukan banyak pun tak payah nak buat muncung senget tu aku pang karang !. Terima kasih diucapkan kepada follower yang ke 1000 ni. Anda pemenang bertuah, hadiahnya dapat baca blog picisan aku yang kadang-kadang ayatnya tunggang langgang macam tongkang pecah. *tu kampung aku tu weiii*


Bagi aku bila follower ramai tak semestinya ko dikenali atau trafik ko tinggi, yang penting adalah reader sebenarnya, reader yang memainkan peranan penting bila setiap kali ko up entry. walaupun berjela pun orang still nak baca sebab entry ko tu ada point-point penting.takdelah meraban je end up orang tak paham kan sia-sia jerk -.='

Bukan dia sahaja malah korang, ribuan terima kasih sebab sudi follow blog aku tiba-tiba sayu , pilu sobs..sobs..sobs... T______T. Masih belajar dan terlalu baru dalam dunia blogger. Oh ya aku berblog ni bukan nak glamour ye. diulang bukan nak glamour harap maklum ! cuma kalau ada peluang-peluang yang secebis dua cebis tiga cebis takkan taknak rebut pulak kan ? 

Berkongsi benda baru, minat yang sama, tambah ilmu pengetahuan kan best ! takdelah hidup tu macam katak bawah tempurung biar berkembang sikit. Berada dalam dunia blogger ni jangan nak fake sangat,ikut-ikut orang, tiru penulisan orang, kat dalam blog kemain pong pang pong pang bila dunia nyata diam seribu bahasa, orang senyum kemain lebar sampai telinga dia bagi jelingan tajam no.no. tak baik errrr~ jadilah diri anda sebab diri tu mencerminkan blog anda *eh, ada kaitan ke ? haha....*

Macam aku ni pendiam, pemalu, sopan santun lagi kat dunia nyata pun sama tak berubah pun betul tak tawan-tawan !!!tengok kita tak fake pun haha.... pang ! satu kali....*matakeatastangankebahu* 

Lepas ni tak boleh hide follower dah nak tak nak kena tunjuk sebab ada orang tu marah-marah kita.cakap apa barang sorok-sorok tak rocklah gitu. Haishhh... tak paham pulak aku.



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 comments:

With Julia said... Click To Reply!

Best yer...tahniah utk adik yg berjaya tuh...bgus mila hargai reader dan follower...yg ptg cerita dlm entry yg hendak disampaikan perlu jelas...baru x boring

Mimi Azirah said... Click To Reply!

tahniah mila....(^_^)

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

tahniah =) hehehe sonok kan kalau followers dh banyak =)

Aida Syifaa ♥ said... Click To Reply!

betul tu. kalau follower ramai, tapi takda sapa nak baca apa yg kita tulis pun tak syok jugak. btw tahniah akak. teruskan berblogging !

Anis Shafeera said... Click To Reply!

yeayyy,..tahniah kak & followers ke 1000 tu.. :)

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

KELASSS KO MILA..
sedekahlah sikit follower ko kat aku ni..hukhukhuk

zakirasli .. said... Click To Reply!

Tahniah. dah bnyak follower dh

nadia farahida said... Click To Reply!

kahkahkahhh. makan dalammmmmm nampakkkkk. muehehehe :p

boni kacak said... Click To Reply!

tahniah boni kacak! hahaha

Kella said... Click To Reply!

kita pun dah follow...

salam singgah.. salam perkenalan.. =)

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Wahhhh !!!
Huntung lee akak..
hohoo

Masya said... Click To Reply!

ramainya follower.. kt ½ pun x sampai kikikikiki

shark said... Click To Reply!

Ramainyer..
Mntk sket follower tu..
Hehe

::EIDA:: said... Click To Reply!

fuyoooooooo seribuuuuuu.. hehehe

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said... Click To Reply!

nampak u dlm blog rara!!kak nina berjanggut nak dpt 1000!!! all the best......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...