Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, July 24, 2013

TQ Nuffnang bagi BE

www.tips-fb.com

Salam

Bukan malas nak update entry tapi minggu ni rasa macam banyak gilaaaaa kerja. mana tak banyak sebab buat kerja orang lain,  ada orang tu makan gaji buta ! heiiiiiii sakit pulak hati kita bila mengenangkan grrrrrrr....Walau macamanapun sakit hati kita sekalipun masih mampu tersenyum bila buka akaun nuffnang tadi nampak ada satu BE baru yang sudi melekat dekat blog picisan kita ni.


Walaupun lama tak update tapi Nuffnang sudi  bagi kita BE. terharunya sobs..sobs..sobs....Terima kasih bebanyak Nuffnang . Kat kawan-kawan jugak terima kasih datang blog kita walau hari-hari bukak entry yang sama je. Apakan daya masa sentiasa mencemburuipun. Damn -.='

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

21 comments:

Engku Muzahadin said... Click To Reply!

BE xprnh dpt. Rasa nk tukar gi komli ja..Hehe

Mek Onie said... Click To Reply!

bestkan nuffnang sekarang,lebat je BE,haha

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Wah! Berderet BE ongoing Mila.. Mieza jugaklah tak merasa dapat Be.. Huhu..

penaberkala said... Click To Reply!

fuyoh,4 ketul sekali gus
cayalah

Jom LIKE bawah tajuk entri yang ni http://bit.ly/162hvD9 Pssst, klu rajin sikit boleh komen, keh3

Erna Nordiana Zamri said... Click To Reply!

kita tak pandai ber'nuffnug ni. nak belajar la ber'nuffnug. macam menarik je..

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

hehehe tahniah! nuffnang baik hati =)

Umi Qi said... Click To Reply!

dasat BE dik mila...itulah dia...bila kita terpaksa buat keje org...dengan ikhlas...Allah gantikan ia dengan rezeki yang lain pula...x sangka kan...

Tahniah dik mila :)

aizamia3 said... Click To Reply!

Alhamdulillah rezeki.. ;)

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

bulan poser ni nuffnang baik ati sikit hehehe..jadi pemurah..ramai yg dapat BE..alhamdulillah rejeki ;)

boni kacak said... Click To Reply!

pergh.. terbaiklah.. apa?? nak bayarkan downpayment vios untuk bonikacak?? eh, tak payah.. susah2 je tu.hahaha :P

::EIDA:: said... Click To Reply!

untung laaaa.. hihih..bak seketul kat ida.. ;p

Hunny Kitty said... Click To Reply!

banyaknyaaaaaaaaaaaa tahniah

Rose Azadir said... Click To Reply!

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

miza yusof said... Click To Reply!

Tahniah kak. Murah rezeki. Masyuk :)

dear xila said... Click To Reply!

semoga menggunung hehe

nik ros said... Click To Reply!

tahniah..murah rezeki :)

Mimi Azirah said... Click To Reply!

byknye BE...Alhamdulillah tahniah Mila...Murah rezeki

puan.mila said... Click To Reply!

wahh kemain meriah be dia :-)

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Alhamdulillah rezeki akak..
Boleh belanja eiqa kannn :P
hahaa

zakirasli .. said... Click To Reply!

wah,, ni yg best ni. saya baru ada 2 je BE

Umi Qi said... Click To Reply!

wauuuuu adsat lah BE mila....perghhh megkagumkan....tahniah dik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...