Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, July 17, 2013

Tempahan Chocolate Moist Sempena Raya

www.tips-fb.com

Salam

Korang dah beli kuih raya ? belum ? oke cun ! Biasa orang beli kuih raya kan, rata-rata tiap-tiap rumah kuih raya je bersepah sampai muntah mongek makan apa kata tahun ni korang buat kelainan sikit ada tambahan Chocolate Moist di pagi raya heee~


Ni aku baru sebut belum rasa lagi, bayang kan, bayang je tau, tak batal puasa kan ? kihkihkihkih...Kek Coklat yang dipenuhi coklat yang melimpah dan meleleh jatuh ke pinggan perghhhhhhhhh....... sedap giler ! Dah sampai tekak dah ni. Hoi tak puasa ke jilat-jilat bibir pulakkk :p



Aku dah rasa dah keenakkan Chocolate Moist buatan air tangan Yaya, ternyata hasilnya sangat daboommmm kebooommmm bombastik chicken-chicken dance tau. Haha...siap nyanyi lagi tau ko bole ? Kalau nak rasa macamana sedap tak sedapnya Chocolate Moist ni boleh tempah dengan Yaya. Aku pun tak tahu dia ni teror sebenarnya buat Chocolate Moist ni.



Takkan nak order satu je mana cukup kata raya mesti ada stok kan, belilah dua, tiga, empat dan sepuluh boleh bagi dekat abang, kakak, mak, abah, jiran dan atuk kat kampung heeee~ Murah je sebijik tu cuma RM30 sahaja. Penghantaran akan dibuat secara by hand oleh Yaya sendiri. So sapa yang teringin nak jumpa dia secara live * macam artis pulak. Haha...* wajiblah order.

Macamana nak buat tempahan, boleh contact melalui :-

email nadiafarahida@gmail.com
hp 019-7564019 (call / sms / whatsapp )

Last tempahan adalah pada 1 haribulan Ogos 2013. Cepatlah buat tempahan sebelum terlambat ! :)






♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 comments:

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

Sedapnya....leh la nk beli nnt. Tq share :)

Z.U.E said... Click To Reply!

tempting time-time puasa ni!

Nadia Johari said... Click To Reply!

sedpnyer..puasa2 tgk kek meleh air liur..

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Haaaiiisshh.!!
Akak nie nak kena bom laa..
hahaha
x cukup m16 pun ade nieee. >,<

NM02 said... Click To Reply!

muka kamu mcm adik ipar akak la...

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

yeahhh duta duta kek coklat dah menjalankan tugasnyer..huhuhu..

sedapkan mila..makan ngan eskrem pun sodap..ya Allah imaginasi tinggi tau akak ni ;p

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Chocolate Moist!!!! Sedapnya.. Kalau hubby nampak ni kompem dia ngiyau suh order.. Hehe..

With Julia said... Click To Reply!

Hoh sgt mengkagumkan...bgus2 promote utk member

Pokok Manggis Depan Rumah said... Click To Reply!

sedapnya. buat bekalan di hari raya.

Myra Jay said... Click To Reply!

I love Kek Coklat too ;)

Nak nak yg lembab, memang best, tp tula cheq dok Penang..huhuu

::EIDA:: said... Click To Reply!

ida nk order besar A3 la.. yaya buat tak agak2? hahahahhaha

dear xila said... Click To Reply!

nampak selaranye moist2 dia hehe

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

sedap sedap..tak cukup sepotong..rasa nak makan dan makan lagi hehe..amboi eida nak size A3..pitaaammmm baca hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...