Terima Kasih Sudi Like

Friday, November 30, 2012

Berapa harga blog anda ?

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

Kan best kalau boleh jual blog, eh , apasal lak tetiba nak cakap jual blog ni hehe..takdelah aku bergurau je syg kot kalau jual kan dahlah banyak kenangan pahit manis masam kelat dalam blog aku ni, ada pulak ke orang nak beli ilang akal kejap aku ni.

Tak-tak sebenarnya nak main satu benda ni je hanya untuk saje-saje bukan betul-betul kalau betul-betul kaya aku kalau blog aku ni berharga RM 8,130.26  ???ye berharga RM 8,30.26  xcaya blog aku harga gitu meh tengok meh bukak mata bebesau ye anak-anak dan saksikan apa yang berlaku SEEE....


Kan ? betul tak aku cakap harga blog aku gitu, tulah engkau ! aku cakap xcaya ni tunjuk bukti bagai.hahaha..tapi tu sekadar cobaan bukan betul-betul ye. Aku agak korang mesti nak jugak tau kan harga blog korang kan ? kan ? Manelah tau kot-kot harga blog korang lagi mahal dari aku. Ranking dalam Malaysia lak aku yang ke #23,043

Meh aku tunjuk macamana cara untuk mengetahui harga blog korang :

1) Pertama, korang pergi web nie

2) Kemudian, letakkan URL blog korang kat kotak yang ada tertera kat situ

3)Pejam mata kemudian buka mata korang secara otomatik korang akan tau harga blog korang heee~~~

Kemudian meh la share-share dgn aku, kita tengok blog sape yang paling mahal :)

Credit to :Dae

talk to my hand :AJL27 sabtu ni, jom turun heee~~~
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 comments:

nadia said... Click To Reply!

nak beliiiiiii ;p

yaya ade said... Click To Reply!

RM 1,017.54 tp unknown rank. haha.

izfanora said... Click To Reply!

mahalnyer blog korg ni.. huhu.. blog mak murah je.. nmpk no xder nilai.. huhu..

::EIDA:: said... Click To Reply!

Waahhh.. mahal nyerr.. Takut nak beli.. ida nye RM6,157.82 jeee.. ;p

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

hehehe..ok la tu kira mahal jugak tu... :D

MizzTina said... Click To Reply!

akak punye rm17k.. whoaaa, klu jual, kaya ni.. kaya sekejap je la.. hahaha

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@MizzTina banyak kan ? kaya kak !!!

eZmALiZa said... Click To Reply!

fuiyooo...ni kalau jual ni kompom kayooo!! hehehe :D

Lynn Hamzah said... Click To Reply!

salam perkenalan...
x tahu ler blog lynn brp harganya...
nak cuba juga la...
follow sini yer...

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

waaaa....makcik hawa kayooo....hahaha

Zana Adieyza said... Click To Reply!

mahalnya.. terbaik!!

keep blogging dear!

Mrs Mikko said... Click To Reply!

nak beli blog ni..
hehehe..
eeii, nak try gaklah..
berapalah harga blog aku tu..
kot2 boleh jadi jutawan...

Misz Mieza said... Click To Reply!

Wow! Kayo kalau dapek jual tu .. hehe.. MM nyer RM963.25 jer.. Bhahaha! Tak cecah 1k pon.. Ahaks! ^^,

Zie Madini said... Click To Reply!

mahalnya. hehe. kalau lah bebetul leh di jual...kan syorga kan kan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...