Terima Kasih Sudi Like

Monday, January 21, 2013

Follow twitter saya ^_____^

www.tips-fb.com

Salam


Hei, korang-korang cuma nak bagitahu aku dah letak widget untuk twitter kat blog ni, so pada sape-sape yang nak follow tu boleh follow yer...

Orang buat twitter, aku buat gak tapi nak guna xreti adoiiii -.='

Sekarang ni masih merangkak² nak belajar twitter la konon-konon.

Kalau takde twitter yang nak add FB pun boleh....klik SINI

So apelagi korang jom la follow TWITTER aku

Korang, ada dengar tak cerita Zombi nak datang Bukit Utama pada 2 Febuari ni

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 comments:

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

OK...DAH FOLLOW...
hehehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Nory Zoulkefle follow nory gak hehe....

::EIDA:: said... Click To Reply!

ida takde twitter.. huhuhu

Nieyxzha Hassan said... Click To Reply!

Dulu ade..skang cam dah tak bukak dah..bosan plak..

najihahfara said... Click To Reply!

follow akak :)

MizzTina said... Click To Reply!

akak dl dh buat 2twitter..skang dh delete semua.. menyusahkan je.. sbb twitter la akak ada musuh

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

hmmm moon ada twitter gak..tapi... dah lama giler x buka.. ngeee...

nadia said... Click To Reply!

ooooo patutla yaya tengok ada twitter follow yaya nama milaaa
yaya ingatkan mila kena hackk :p

izfanora said... Click To Reply!

za xder twitter.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...