Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, January 22, 2013

Makin sayang kat Nuffnang

www.tips-fb.com

Salam

Semalam aku jalan-jalan sambil drop komen kat blog-blog yang aku follow, then singgah kat blog cik Kamoo, dia baru je dapat satu BE, Nuffnang bagi. Tahniah ye !. Pagi ni bila aku bukak akaun Nuffnang aku tetiba dapat gak satu BE yang sama macam cik Kamoo, heeee~~~sengih jela aku, Alhamdulillah



So lepas ni macam biasa kena rajin update entrylah sebab dah ada BE kan ? Terima kasih pada Nuffnang sudi bagi BE kat blog picisan aku ni haaa...Terima kasih jugak pada korang sebab sudi terjah, baca, komen setiap entry aku ye. Love korang banyak-banyak larh....



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 comments:

ᵔᴥᵔ MUMMY F STORY ❀‿❀ said... Click To Reply!

Cik Mila, macam mane na dp CPUV :)
Meyh ajar sy !
Kekek.
Earnings sy ta naik3 la

Mimi Azirah said... Click To Reply!

tahniah

Pink Lavender said... Click To Reply!

wahh..bestnyerr yer...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@ᵔᴥᵔ MUMMY F STORY ❀‿❀ mummy to be kalau nak dpt BE kena selalu update survey.

Cik Syida said... Click To Reply!

waahhhh.. tahniah :D

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

Tahniah.. bestnya..makin bertambah BE ya...

MizzTina said... Click To Reply!

sama la..akak pun dpt be tu gak..tahniah!!

Mrs Lurve said... Click To Reply!

tahniah!

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

untonglah cik nuffnang baik hati...hehe

::EIDA:: said... Click To Reply!

Tahniah milaaaaaaaaaaaaa

nadia said... Click To Reply!

yeayyyyy milaaa dah kayaaaaaaaaa
nanti boleh pegi krabiiiiiiiiiiiii :p

izfanora said... Click To Reply!

nyampah.. ahahah.. :P

NM02 said... Click To Reply!

aku pun sama noks... yey!!!

SocialSharing said... Click To Reply!

Mcm mana nk dapat BE?? haih~!!

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@SocialSharing kalau nak sentiasa dapat BE kena selalu update survey...

ᵔᴥᵔ MUMMY F STORY ❀‿❀ said... Click To Reply!

Slalu, Kak Mila update survey bape kali seminggu?

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@ᵔᴥᵔ MUMMY F STORY ❀‿❀ seminggu sekali jerk.

ct kektus said... Click To Reply!

tahniah2. :)
kite belom ada rezeki nak dapat be bulan ni. huhuuu

ct kektus said... Click To Reply!

tahniah2. :)
kite belom ada rezeki nak dapat be bulan ni. huhuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...