Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, January 16, 2013

wordless wednesday-dah kenapa tu ???

www.tips-fb.com







Agak-agak korang apa yang terjadi er  ???? sila abaikan selipar dikaki ku kuang3...

talk to my hand : Berita baik buat korang-korang yang suka bergambar atau kaki gambar atau photografer contest ni untuk anda. Hadiah boleh tahan oOo...



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

16 comments:

MizzTina said... Click To Reply!

tersangkut ke tu??

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@MizzTina Manik asyik tersangkut je huhu....

Mrs Lurve said... Click To Reply!

dh agak mesti manik tersangkut hehehehehe...aduhai kenangan tue

ieda said... Click To Reply!

tersangkut aper tuu dikk
sib baikk abang adeer tolong ! ;)

Nurul Aini said... Click To Reply!

heheh..comel je..tersangkut manik ye.

NM02 said... Click To Reply!

oittt.... pegang aper tu... hahahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

hehe.. ni mesti tercarik benang baju tu..kan?

izfanora said... Click To Reply!

ko wat lawak r mila.. nasib bukan laki ko yg tersgkut kt baju ko. hahaha..

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

Tersngkut tgn baju kt manik baju tu... :D

najihahfara said... Click To Reply!

kalau buat gambar candid pun cantik :)

✿ pink velvet ✿ said... Click To Reply!

haha! nape tu? mesti tersangkut manik lengan dgn baju tu kan? :)

Mohd Diah 'Mcdee' Abdullah said... Click To Reply!

amek kesempatan~

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

ko ni Mila, mengabihkan kodak kamera je...hikhikhik...org suruh posing, ko pndang ke lain, dok layann manikk.....heheheheh....

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Nory Zoulkefle kodak erk? hahaha...

nadia said... Click To Reply!

ko dah kenapa. tak menyabaw sangat dah. tang tang tengah jalan tu jugak kaw nak buat keje? kahkahkah :p

::EIDA:: said... Click To Reply!

Milaaaaaaaaaaaaa, dah kenapa tu.. hukhukhuk... betul ya, tengah2 jalan pun bolehhhhhh ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...