Terima Kasih Sudi Like

Friday, January 4, 2013

Merancang untuk mempunyai anak ???

www.tips-fb.com

 Salam

Anak ni adalah zuriat yang paling berharga dalam sebuah kehidupan rumahtangga. Kira penyeri bagi sang suami dan isteri. Jadi pelengkap hiduplah kiranya, ada keluarga ada anak best kan ? tapi yang mana masih menanti dan tidak dikurniakan anak tu korang janganlah sedih atau rasa down, rilex je dulu. mungkin belum rezeki kita untuk dapatkan zuriat tapi rezeki kita mungkin ke arah lain :)

Yang penting kita jangan lupa sentiasa berdoa dan berusaha.

Oke salah satu usaha untuk mempunyai anak, manelah tau kot-kot rezeki Tuhan nak bagi kan ? korang bolehla bercuti-cuti Malaysia.  Kalau tak tau tempat-tempat mana nak pegi bercuti meh aku suggest korang pergi SINI. Aku pasti korang teruja ! Jangan kata ko aku pun teruja wey...

Tapi aku dah ada planning baik punya pada hari cuti Wilayah ni, heeee~~~ ( counting days )


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

haaa nk gi mana tu??hehe

Lynn Hamzah said... Click To Reply!

hehehehe...x leh nak bercuti-cuti malaysia...tgh tunggu baby lahir januari nie...

Mrs Lurve said... Click To Reply!

awalnya dh nak pegi cuti2 malaysia nie hehehehe

afzalsukasuki said... Click To Reply!

tengah pikior nak cuti ke mana..selalunya pegi alamanda je, tu pon rasa jauh bebenor

Citrus Azwa said... Click To Reply!

Citrus pn berusaha nk bb..hihi..bru je balik bermadu bulan..hihi..smoga ada rezki utk kita ye pn mila..hihi

izfanora said... Click To Reply!

bestnya.. minta2 r hubby za bw za jln2 jugak.. :P

::EIDA:: said... Click To Reply!

Ida tahu mila pergi mane.... hikhikhik

nea lopah said... Click To Reply!

salam perkenalan...
Insyaallah ada rezeki dapat bby, bnyk2 berdoa n jaga pemakanan, sis pun 5 thn kawin baru ada bby. Jemput jenguk blog saya.
nabihahsejutarasa.blogspot.com ;)

nadia said... Click To Reply!

yaya pon tahuuuuu mila pegiii mannnaaaaa :p

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Tulaaa, eiqa pun dalam perancangan nie, ehh.?? hahaha

Serius, seram pulak ble baca balik apa eiqa tulis, ahaha

Cuti muti nampakk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...