Terima Kasih Sudi Like

Thursday, January 31, 2013

Stress !

www.tips-fb.com

Salam

Maaf kalau aku xupdate blog lebih kurang seminggu sebabnya minggu lepas aku balik kampung Batu Pahat, Johor, cuti Thaipusam. Naik je dari cuti keje menimbun wey ~ dahlah esok nak pergi bercuti hihihi...ni tengah amek mood honeymoon walaupun  keje banyak nak kena setel.

Lagi bertambah stress bila ada kawan-kawan blogger cakap blog aku xboleh bukak ! haaa angin weiiii...hangin !!! dah kenapa pulak ni..grrrrrr...Aku cek nuffnang jatuh merundum aku ingatkan sebab sabtu ahad ramai orng bercuti ke ape...takpelah kan aku paham tapi macam pelik sangatlah jatuh kaw-kaw punyalah tak macam selalu, rupa-rupanya .MY yang aku pakai tu problem...

Ape lagi gelabah lelabah lah aku igtkan sehari jela problemnya rupanya berhari-hari. Lagi tambah stress ni -.='. Akhirnya aku tukar dan beralih arah kepada blogspot kembali.

Skank takmo stress nak amek mood honeymoon ni, jgn kaco hokeh !

Teaser photoshoot bulan 12 aitu

Kemana aku nak pergi ?? Rahsia ! ni cuma pre- honeymoon je so pegi dekat2 je nanti ada rezeki lebih kita pergi jauh2 ye ^_____^

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

MizzTina said... Click To Reply!

mila, guna blogspot ni akak leh buka bila² ms je.. hehe

Lyaa Suriany said... Click To Reply!

wah
selmat ber honeymoon

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@MizzTina baiklah kak lepas ni mila guna blogspot jerk hihi...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Lyaa Suriany TQ dik!

khairul hassan said... Click To Reply!

abg pon stress ni ..kol 6pm satg meeting adoii

najihahfara said... Click To Reply!

betul cakap kak tina. hihi

Misz Mieza said... Click To Reply!

Memang ramai yang face the same problem dengan domain dot my nih.. Nasib baik tak tukar.. Setia dgn blogspot jerlah.. Hehe.. =)

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

selamat berhoneymoon...
aku lagi stressss ni...
arghhhhh!!!!!!
NO VACATION KOT TAHUN NI...

=(

::EIDA:: said... Click To Reply!

ida pun stress, kawan2 sampai msg kt hp cakap blog takleh bukak.. stress time hanimun lak tuhh... huhhuhu

izfanora said... Click To Reply!

sian korg stress.. sabo ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...