Terima Kasih Sudi Like

Thursday, January 3, 2013

Zahiril Adzim dan Shiera Ayob di Turki

www.tips-fb.com

Salam


Hey, lahai....aku memg tersangatlah suka dengan diaorang berdua ni tau, sebab utama mereka ini adalah cute sangat-sangat. Lagi bertambah-tambah gumbira bila dapat tau yang Shiera Ayob tu dah pregnant genap setahun perkahwinan mereka, tersenyum lebar aku tau macam aku lak yang pregnant kuikuikui...








Kalau korang nak tau sekarang ni Zahiril Adzim berada di Turki untuk satu pengambaran drama terbarunya bersama pelakon lain iaitu Beto Kusyairi, Umie Aida dan lain-lain. Dia berada di sana dengan ditemaninya isterinya Shiera Ayob.

Fuyooo...Kumpulan K-pop  posing maut

Kredit to www.kepohgiler.com

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 comments:

ieda said... Click To Reply!

so swettt .. semoga mereka hidup bahagia bersama kan ;)

ieda said... Click To Reply!

so sweet ..

semoga mereka hidup bahagia bersama kan ;)

NM02 said... Click To Reply!

sweet kapel!

MizzTina said... Click To Reply!

best giler..

ada gak bc status beto kt twitter..

abah khalisha said... Click To Reply!

Wah cantiknya permandangan!

p/s: A'ah btl!..Akaun 2 boleh gn utk pendidikan, perumahan dan perubatan..Tp akaun 1 boleh buat pelaburan..itu yg ramai tk tahu..boleh tambahkan lagi dana itu..nk tahu detail pasal pelaburan tu email lah pada AK ye.TQ

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

syoknyer jadi artis, dapat melancong free...hehe...eh shera ni tgh peknen kan?? perut die tak nmpak pon lagi, kan..

::EIDA:: said... Click To Reply!

Aah betul mila.. ida follow instagram diaorang.. cantik2 gambar diaorang!

Sharidawati Shahrudin said... Click To Reply!

lovely couple =)

syafiqakarim said... Click To Reply!

wuwuwuw
sweettttttt

ct kektus said... Click To Reply!

alang2 menyeluk pekasam dapat, berjalan2 cuci mata dorang ni kan. heheee

Cik Gee said... Click To Reply!

seriously I adore them! so romantic & cute.. mmg dorg sepadan sgt kan mrs.mila? ^^

nadia said... Click To Reply!

yaya pon suka dorang mila. sempoi2 gituuuewww :p

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Sweet nyeeee.!!!!!!
Cantik comel je Shiera Ayob nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...