Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, March 6, 2013

Awas ! Galaxy Note 2 tiruan !

www.tips-fb.com

 Salam

Ni kawan aku yang beritahu dia tengok kat FB member dia, harap-harap dapat membantu korang yang dah pakai atau nak pakai Samsung Galaksi Note 2 dari ditipu penjual yang tidak bertanggungjawab.


Haaaa...korang cepat cek handfon memasing tiruan ke asli ? Aku dah cek hp aku, fuh ! nasib baik tak tipu kalau tipu waaa bakar itu kedai, eh? alamak tercakap pulak muahahahaha.....entry pasal hadiah besday belum update lagi kot ! berzaman lah korang tunggu ye...mati idea la beb ! x sihat k.baiiiiiiii...

talk to my hand : auto published je ni, sumpah tak sihat dan xlarat nak tidur jerk rasa -.='

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... Click To Reply!

uish..tak mampu nak mahal2..hihi

Zana Adieyza said... Click To Reply!

dah check.. asli!! hehehe..

kalau beli yg harga riban2 ni, better beli direct dekat centre la.. sah2 asli.. kalau kat kedai2 ni risau ooooo.. x berani akk nak beli!

::EIDA:: said... Click To Reply!

ida takde note II.. =((

Razil Tahir said... Click To Reply!

takde note 2 jugak...
ala.. kalau tipu memang bakar jer kedai penipu tue... huhuhu

nana kamarul said... Click To Reply!

Ohhhhh pakai Galaxy Note 2 ehhhh! Kantoiii. Hikhik! Mase tu ingat nak beli Note 2 jugak tapi x jadi. Hikhik!

Nieyxzha Hassan said... Click To Reply!

Tak pakai note..hehe..tapi memang kena berhati-hati..kalau nak beli..beli kat kedai samsung je..or authorised dealer..lagi selamat..

~ semoga cepat sembuh ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...